Bøgsted A/S
K.E.C. Jammerbugt kulturcenter
PrinterEksperten
Bjælkehytten

 

Ny oprykkede Strandby Tornados var på besøg i velfyldt Brønderslev Hal fredag aften, da Select Floorball Ligaen 2019 – 2020 gik i gang. Med liga-debut til 13 ud af holdets 16 spillere, var Coach Jonas Risom forståeligt nok en smule nervøs.

Foto. Jonas Risom Coach i Strandby Tornados FC. Privatfoto

Men det blev til en overraskende sejr på 4-6 på Brønderslevs hjemmebane, det var noget som Jonas Risom kun turde drømme om op til kampen.

Strandby Coach´en udtaler: – Vi spiller en fantastisk god defensiv kamp og kommer godt fra start med føring efter 1. periode. Desværre kvajer vi os i forsvaret på et par frislag og giver Brønderslev to mål på den konto.

Jonas fortsætter: – Vores Keeper Casper Ejersted stod en brandkamp og vi vandt på ren viljestyrke uanset vi lavede mange fejl og der nærmest var pest i bolden på et tidspunkt. Kampen var meget lige ved 3-3 men atter viser vi viljen i forsvaret og vi går ind og afviser over 40 skud i forsvaret, det er flot. Til sidst fik vi gang i målscoringen og rykkede fra værterne fra Brønderslev.

– Vi fik vist hvad vi kan når vi spiller sammen som et hold. Nu vil vi hjem og nyde klubbens første Ligasejr og 3 point på Select Floorball Liga kontoen, slutter en glad Jonas Risom.

Kampfakta: Brønderslev FC – Strandby Tornados: (0-1)(3-2)(1-3) = 4 – 6 Til Strandby Tornados

Mål/point: Brønderslev: Niklas Sahlman 3+0, Adam Pudic 1+0. Johan Uppström 0+2, Mikkel Krog 0+1.

Mål/point Strandby Tornados: Tobias Møller 2+0, Jacob Olsen 1+1, Niklas Hoppe 1+0, Jacob Risager 1+0, Emil Kajgaard 1+0, Jonas Johansson 0+2, Noa Læsø 0+1

Udvisninger: 1 x 2 min til hvert hold

Brovst Malerfirma
Guld & Rod
Pj Industries
Guldsmed Hansen