Staudemarken
Mortensens Mad
Bondestuen
PrinterEksperten

Foto: Poul Nymark

Lopper i vandkanten hittede

 

Ingstrup Forsamlingshus lagde rammer til ” Vandkantsdanmark sælger ud”. En stor succes med 1500 besøgende.

Ingen havde vel forestillet sig, at sidste lørdags deluxe marked i Ingstrup kunne tiltrække 1500 gæster til den lille landsby. Ikke desto mindre var det fakta, da arrangørerne, en lokal gruppe piger fra samme by, åbnede døren til årets nye tiltag; ”Vandkantsdanmark sælger ud”.

1500 gæster kiggede forbi Ingstrup Forsamlingshus til Vandkantsdanmark sælger ud. Foto: Poul Nymark

Bølgen rullede ind over Ingstrup

-Vi blev mildest talt væltet, forklarer stifter, Lotte, der allerede kl. 10. til åbningen, kunne konstatere, at 75 gæster stod i kø i døren, for at være de første til at finde det bedste guld. Arrangørerne havde nøje udvalgt 24 boder, der bød på alt inden for genbrugsguld, (brugt) tøj af gode brands samt indbudt flere lokale kunstnere til at deltage. Og gæsterne var vilde med byens nye tiltag. Faktisk så vilde, at der flere steder i byen blev konstateret trafik kaos. – Det tager vi med et smil, siger Lotte men forsikrer dog, at man selvfølgelig er obs på dette til en anden gang. –Dejligt er det også at mærke, at byens øvrige erhverv har haft god effekt af gæsternes tilstrømning. Både Ingstrup Mejeri samt Ingstrup Bogbrugs har begge meldt tilbage om rigtig mange besøgende, forklarer Dorte Langagergaard, der ligeledes er én af arrangørerne. – Det giver god mening at iværksætte tiltag, der smitter af på hele byen og det gør naturligvis os, som arrangør, meget tilfredse, siger hun.

Arrangørerne af Vandkantsdanmark sælger ud vender tilbage, det bekræfter arrangør, Lotte. Foto: Poul Nymark

Vender tilbage

– Efterfølgende har vi gået mange henvendelser fra folk, der i god mening, har forslag til hvor et sådan marked i fremtiden også kan afholdes. Forslag som kulturhuse, store idrætshaller mv. Men vi har ingen intentioner om at flytte successen ud af Ingstrup. Denne her event er skabt til byen, for byen og med hjælp fra byen og sådan forbliver det, afslutter Lotte mens hun bekræfter, at byens nye tilløbsstykke, ”Vandkantsdanmark sælger ud” bliver en tilbagevendende begivenhed.

Artikel foto: Retro, romantik, vintage og luksus lopper. Gæsterne var vilde med de alsidige boder. Foto: Poul Nymark

AKKC
Guldsmed Hansen
Hvilshøj Auto
Bilhuset Biersted A/S