Staudemarken
Mortensens Mad
Bondestuen
Birks Bikeshop

Brønderslev Bokseklub deltog i weekenden i de jyske mesterskaber i boksning med 2 boksere og kom hjem med 2 sølvmedaljer.

Bokseklubbens fluevægter Ahmad Arrag gik direkte i finale for U19 boksere, hvor han boksede mod en bokser mod BK Grindsted, Christian Bjørn. Grindstedbokseren, som havde næsten 3 gange så mange kampe som Ahmad, lagde stærkt ud, han regnede helt sikkert med, at det ville blive en let kamp, men det havde Ahmad ikke lige kalkuleret med, han gav den langt mere rutinerede bokser fra Grindsted kamp til stregen. Kampen, som var åbningskampen til finalestævnet lørdag aften, blev en forrygende fight, som fik det store fremmøde af publikum op af stolene, 3 fantastisk tempofyldte omgange, som resulterede i en sejr på point til Christian Bjørn fra Grindsted. En meget tæt kamp, som Ahmad var meget tæt på at kunne have vundet, men ok at sejren gik til Grindsted.

Den anden bokser fra Brønderslev Bokseklub som var i ringen til mesterskaberne, var den 17 år gamle Mansur Gaurgaev, som bokser i letweltervægt. Mansur boksede fredag aften semifinale mod Malik Tanis fra BK. Wedala, Vejle. Vejlebokseren, som var storfavorit, startede som forventet med at prøve at lægge et stort pres på brønderslevbokseren, men det var Mansur forberedt på så han veg ikke en tomme og boksede med stort overblik. De to første omgange var meget lige, måske med et lille overtag til Mansur fra Brønderslev, men 3. omgang skulle afgøre kampen. Her var der til gengæld ingen tvivl, Mansur udboksede totalt bokseren fra Vejle og vandt stensikkert med dommerstemmerne 5-0. Et resultat som kom bag på de fleste i hallen, men yders fortjent.

I finalen mødte Mansur så Rasmus Mikkelsen fra FAK Århus, en kamp som vi vidste ville blive en svær opgave, også fordi vi vidste at Rasmus bikser 3 omgange for ”fuld hammer”. Mansur har tidligere bokset mod Rasmus og tabt til ham, men han var opsat på revanche. Men efter 3 omgange, hvor begge boksere boksede i et meget højt tempo, ikke nogen teknisk god boksekamp, men fight for alle pengene, nøjagtig som forventet, så var det igen Rasmus Mikkelsen som trak det længste strå. Rasmus vandt med dommerstemmerne 4-1. en utrolig lige kamp som lige så godt kunne have gået til Mansur, men der kan kun være èn vinder, så fair nok at Rasmus vandt. Men det havde været lige så fair hvis sejren var gået til Mansur.

Alt i alt en god weekend for Brønderslev Bokseklub i Vejle.

Erik Thrane                                                                                                                                    Brønderslev Bokseklub

AKKC
Guldsmed Hansen
Hvilshøj Auto
Baggesen