Bedemand John Olsen
Suvo
Bondestuen
Bjælkehytten

Efter mange måneders coronanedlukning er der for alvor ved at komme gang i aktiviteterne i blandt andet idrætsforeningerne. Det mærker man for eksempel hos Aalborg Fægteklub, der har valgt at bidrage til genåbningsaktiviteterne med et 12 ugers fægtekursus for seniorer.

”Bare fordi man er senior, er man heldigvis ikke afskåret fra at dyrke en udfordrende sport – eller ta’ en ny idrætsgren op. Inden for fægtesporten er der mange eksempler på fægtere, der er begyndt sent i livet, for eksempel efter en årrække inden for en anden sport. Det er baggrunden for, at vi inviterer alle interesserede seniorer – og det er i denne sammenhæng fra 55 år – til fægtekursus”, fortæller Steen Bjerre, der er kasserer i Aalborg Fægteklub.

Seniorkurset er tilrettelagt, så deltagerne på 12 uger får en grundig introduktion til fægtesporten med grundlæggende forståelse af en af verdens hurtigste sportsgrene, der udvikler koncentrationsevne, balance og strategisk sans.

”Samtidig giver forløbet naturligvis en masse god motion, hvilket for mange er en efterspurgt vare oven på coronarestriktionerne. Dertil kommer det sociale aspekt i at få mulighed for at komme ud og møde nye mennesker, som man kan være sammen med om en ny udfordring”, siger Steen Bjerre.

Kurset finder sted på Vesterkærets Skole, der er Aalborg Fægteklubs sædvanlige træningssted. Der er kursusstart primo september 2021 med fægtning mandag formiddag – og tilmelding kan ske via fægteklubbens hjemmeside www.aalborgfaegteklub.dk.

Aalborg Fægteklubs seniorkursus støttes af Dansk Fægte-Forbund, DIF og DGI’s foreningspulje, Bevæg dig for livet-midlerne, SIFA/TV Bingo Puljen og Aalborg Kommune.

Kaffebaren
Suvo
Hvilshøj Auto
Bilhuset Biersted A/S