Art By Me
FOF Vendsyssel
DN Isolering
Bjælkehytten

I sidste uge blev det besluttet at afslutte ligasæsonen. Sæsonkortholdere tilbydes derfor nu kompensation for de manglende kampe.

– Vi har haft en fantastisk sæson med mange store oplevelser i Jutlander Bank Arena – og vi havde virkelig glædet os til at gå ind i den afgørende fase, hvor vi kunne byde på endnu mere tophåndbold. Men sådan skulle det desværre ikke være i denne omgang, og vi er rigtig kede af ikke at kunne glæde vores fans med disse spændende kampe, siger direktør Jan Larsen.

– De seneste år har vi oplevet en helt unik opbakning fra vores trofaste sæsonkortholdere, som støtter os i tykt og tyndt. Det er derfor også kun på sin plads, at de tilbydes muligheden for refusion – deres hjælp på lægterne har nemlig været helt afgørende for vores sportslige succes, slutter Jan Larsen.

Alle sæsonkortholdere har i dag modtaget en mail, hvor de får to muligheder. Enten kan de vælge at donere deres tilgodehavende til klubben eller, de kan vælge at få refunderet et beløb, der svarer til det antal garanterede kampe, de er gået glip af.

Kilde: Aalborg Håndbold

Hotel Phønix
GF Forsikring
Jysk tagrende rens
Baggesen