Art By Me
FOF Vendsyssel
DN Isolering
Bjælkehytten

25-årige Andreas Holst har sat sin underskrift på en aftale, der forlænger samarbejdet med yderligere tre år, så den nu løber frem til sommeren 2023.

Vores hårdt skydende bagspiller er på vej tilbage fra en længerevarende skade, der ramte vores daværende topscorer tilbage i februar 2019.

Med indeværende sæson afsluttet før tid bliver det ikke til comeback i denne omgang, men direktør Jan Larsen glæder sig over, at der igen bliver mulighed for at se Andreas Holst udfolde sine talenter i Aalborg-trøjen de kommende sæsoner.

– Det har været et hårdt forløb for Andreas med den alvorlige skade, men han har kæmpet forbilledligt gennem hele perioden. Vi kan se store fremskridt hos ham, og vi er ikke i tvivl om, at han nok skal blive klar til den kommende sæson. Jeg er derfor rigtig glad for, at vi nu har forlænget samarbejdet, og vi har store forventninger til, at han kommer til at bidrage i stor stil de kommende sæsoner, siger Jan Larsen.

– Jeg er rigtig glad for, at jeg er ved at være min skade kvit. Skadesforløbet har været langt, og det har været hårdt ikke at kunne bidrage på banen. Heldigvis er genoptræningen gået godt, og jeg kommer tilbage med nøjagtig de samme ambitioner som før. Jeg glæder mig til at kunne hjælpe mine holdkammerater, når vi igen skal ud og kæmpe med om mere metal til Aalborg Håndbold, siger Andreas Holst.

Kilde: Aalborg Håndbold

AKKC
GF Forsikring
Jysk tagrende rens
Baggesen