K.E.C. Jammerbugt kulturcenter
Mortensens Mad
PrinterEksperten

Filmen spiller søndag den 27/10, søndag den 3/11, søndag den 10/11 og søndag den 17/11.

Alle dage kl. 16.00.

 

———————————————————————————————————————-

Enspænderen Yi, der har trukket sig ind i sig selv siden faderens død og kæmper for at skrabe penge sammen til at gennemføre den rejse, hendes far drømte om, får en ny ven.

Oppe på taget af ejendommen, hvor hun skjuler sine hemmeligheder, møder hun en yeti! Selv om hun umiddelbart bliver skræmt, opdager hun hurtigt, at den lille afskyelige snemand er mere skræmt.

Yetien er undsluppet fra en rigmand, der har brugt sit liv på at bevise deres eksistens. Nu sætter han alle ressourcer i på at fange den undslupne yeti igen og sammen med vennerne Jin og Peng bliver Yi nu nødt til at hjælpe deres nye ven, som de giver navnet Everest.

Den vilde jagt fører dem gennem hele det sydlige Kina og hele vejen til Himalaya, hvor der venter dem nye overraskelser.

 

Jill Culton har med ”Den lille afskyelige snemand” skabt et vildt eventyr om en meget kær yeti og en handlekraftig ung kvinde, Yi. Handlingen udspiller sig i et moderne Kina, der spænder fra moderne bylandskabers skyskrabere til Himalayas naturlige skyskrabende tinder.

 

Drama og humor på jagten har fået danske stemmer af bl.a. Fanny Leander Bornedal, Oliver Berg, Vigga Bro, Irina Olsen og Rasmus Brohave.

Bosætning Jammerbugt
Springeren
Baggesen