Bedemand John Olsen
Suvo
Bondestuen
Kaffebaren
Cheftræner Mads Pedersen fratræder efter eget ønske jobbet som træner i BI – afløseren er på plads

Når 2021 bliver 2022 er det også enden på Mads Pedersens tid i BI Fodbold for denne gang. Mads tiltrådte i BI på et tidspunkt hvor klubben var i frit fald, man havde taget turen fra Jyllandsserien og hele vejen ned i serie 2. Klubben var derfor på udkig efter en trænerprofil som kunne samle truppen op og genopbygge setuppet. Det har Mads gjort til UG, og vi står i dag fantastisk stærkt med en stor seniorafdelinger og mange nye seniorer på vej. Derfor kan der heller ikke sættes en finger på det store stykke arbejde som Mads’ har ydet i samarbejde med den øvrige trænerstab. Men på grund af personlige årsager har Mads’ ikke ønsket at fortsætte i klubben – og det har vi naturligvis stor respekt for. Vi er meget taknemmelige for den indsats han ydet for klubben, og det fundament han har givet os at bygge videre på.

Således har vi været på udkig efter en trænerprofil, som har kompetencerne til at tage klubben til det næste skridt. Derfor er det med stor glæde, at vi kan offentliggøre at Allan Kjeldsen fra 1/1 2022 tiltræder som ny cheftræner i BI. Allan er en kæmpe kapacitet, som vi er begejstret for at kunne lokke til Brønderslev. Allan har senest stået i spidsen for det Nørresundby-hold som var snublende tæt på at sikre oprykning til 2. division – i øvrigt med flere nuværende BI’ere i truppen. Derudover har Allan også været med til at rykke Birkelse langt op gennem de nordjyske serie-rækker. Udover det har Allan også en stor spillerkarriere bag sig. Alt i alt kunne vi simpelthen ikke finde nogen bedre kandidat til posten. Det er også et signal om at BI igen er blevet en attraktiv klub med spændende perspektiver.

I første omgang er fokus dog rettet på den resterende del af denne sæson således at vi kan give Mads en ordentlig afsked, som han i den grad fortjener. Det vil alt andet lige også give klubben det bedste afsæt til fremtiden og det arbejde som Allan skal i gang med.

Næste opgave for Mads’ og A-holdet er allerede på lørdag hvor Jetsmark kommer forbi Centeret.

Kilde: BI Fodbold
Kaffebaren
Suvo
Faarup skovhus
Bilhuset Biersted A/S