Bøgsted A/S
K.E.C. Jammerbugt kulturcenter
PrinterEksperten
Bjælkehytten

På billet.aabsport.dk er det nu muligt at købe billetter til AaB’s tre første hjemmebanekampe i den nye sæson af 3F Superligaen, som er AaB-SønderjyskE 21. juli kl. 14.00, AaB-Silkeborg I.F. 29. juli kl. 19.00 og AaB-Esbjerg fB 11. august kl. 14.00. 

Børnebilletter koster kun 10 kr. til hjemmebanepremieren mod SønderjyskE søndag 21. juli kl. 14.00. Til opgøret vil der være masser af aktiviteter for børn, og spillerne vil efter kampen gå rundt langs banderne og skrive autografer. 

Fra sæsonstarten åbner det nye familieafsnit, Theodors Familiezone, som vil ligge i blok A og blok B på Weber Tribunen. Her vil der være sæsonen igennem være særligt fokus på børn og børnefamilier. Læs mere om familiezonen her.

Til hjemmebanepremieren mod SønderjyskE vil AaB-spillerne også for første gang være iklædt AaB’s nye hjemmebanedragt, som præsenteres i dagene op til kampen. Trøjen er selvfølgelig stadig rød og hvid, og vi indbyder alle fans til at troppe op i rødt og hvidt til sæsonens første hjemmekamp, så vi kan pryde Aalborg Portland Park i de smukke farver. 

Kilde: AaBSport.dk af Rasmus Estrup

AKKC Wallmans
Guld & Rod
Pj Industries
Nordicals Aalborg