Art By Me
FOF Vendsyssel
DN Isolering
Baggesen

TIL HVERDAGENS HELTE – MODTAG EN GRATIS LEJEBIL FRA OSCAR!

Hos Oscar Biludlejning har vi lige nu flere hundrede ledige lejebiler, som vi stiller GRATIS til rådighed for landets sundhedspersonale. Afdelingen i Brønderslev står klar med biler til hverdagens helte.

Som et stort TAK til alt det modige personale på landets sygehuse, vil vi hos Oscar Biludlejning gerne sørge for at I kan komme sikkert til og fra arbejde.

Derfor tilbyder vi ALLE fra sundhedsmedarbejdere EN GRATIS LEJEBIL hos én af Oscar Biludlejnings 95 afdelinger i hele landet.

Vi håber, at alle som læser dette, vil hjælpe os med at gøre andre opmærksomme på dette initiativ. Måske kender du en læge eller sygeplejerske, som kæmper for at komme på arbejde, fordi den offentlige transport ikke kører som normalt.

 

Vi har dog udfordringer med at nå ud til sundhedsmedarbejderne i lokalområdet og har derfor brug for jeres hjælp, til at hjælpe hverdagens helte – lad os sammen passe på dem, der passer på os!

Det er vigtigt at man udfylder formularen via linket: www.hejoscar.dk/gratisbil og herfra forsøger vi at hjælpe sundhedsvæsnets medarbejdere videre hurtigst muligt.

Kilde: Oscar Biludlejning

Hotel Phønix
GF Forsikring
Jysk tagrende rens
Birks Bikeshop