Nordjysk Motor Co.
Nordjyske Bank
Bondestuen
Kaffebaren

Barselscafé
Efter en lang pause starter biblioteket igen de populære barselscaféer på Brønderslev og Hjallerup Bibliotek. Fra september og frem til maj 2022 kan alle småbørnsforældre og deres babyer gratis deltage i hyggeligt samvær fra kl. 10-11.30. Mød andre, mens I kan få ny inspiration til alt lige fra sprogstimulering og babytegn, førstehjælp, babymassage, træning af morkroppen, børn og leg samt musik. Hver måned byder på et nyt oplæg af kompetente sundhedsplejersker, musikpædagoger og fysioterapeuter.

Der er ingen tilmelding, I møder bare op, og der er kaffe/te på kanden.
Første gang i Hjallerup er mandag den 13. september kl. 10 og i Brønderslev mandag den 27. september kl. 10.
Alle anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen overholdes, der er håndsprit, og I må gerne selv medbringe måtte, tæppe og legetøj til jeres barn.

Snip Snap Snude – familiecafé
Kom og vær med til en skøn formiddag på biblioteket, hvor vi holder åbent kun for familier med 0-6-årige børn – søskende er også velkomne.
Vi sørger for kaffe, te og morgenbrød, og så vil der være oplæg om børn og leg og musik og sang, hvor vi synger de populære fagtesange, og gode råd om læsning, der styrker dit barns sprog. Der er også mulighed for at låne bøger med hjem.

Det er gratis at deltage, men der skal bestilles billetter. Du kan få dem på dit bibliotek eller selv booke på bibliotekets hjemmeside.
Det er på Brønderslev Bibliotek lørdag den 13. november – arrangementet gentages på Dronninglund Bibliotek lørdag den 2. april 2022.

 

Arrangementerne er et samarbejde mellem inMotus: fysioterapi i bevægelse, Benefit fysioterapi, Sundhedsplejen og Brønderslev Bibliotek.

Kaffebaren
Suvo
Faarup skovhus
Bilhuset Biersted A/S