Nordjysk Motor Co.
Suvo
Bondestuen
Kaffebaren

Utroligt. I løbet af 4 dage er det lykkedes Joy Mogensen og kulturministeriet at skifte kurs 5 gange. 5 gange i løbet af 4 dage.

 

Fra at man måtte træne indendørs i klubber med kontaktsport er det lykkedes ministeriet først at sige at man måtte træne, så måtte man ikke. Så måtte man, så måtte man ikke, men så måtte man Brønderslev Bokseklub fra og med mandag d. 10. maj, og skulle damen endnu engang skifte mening, så alligevel. Og det er så der hvor man står i dag. Joy Mogensen og kulturministeriet har nu meldt ud, at klubberne nu må træne, man må bare ikke have kropskontakt. Det er det klubberne hele tiden har ønsket!!! Helt ærligt, Joy Mogensen, du er det største fjols der går i kongeriget Danmark.

Joy Mogensen bør ikke kaldes minister, men derimod børnehaveleder. Det er mit håb, at du nu står fast på din sidste udmelding, men jeg må indrømme, at jeg har min tvivl. Jeg kan meddele kulturminister Joy Mogensen, at uanset hvad hun finder på, træner alle medlemmer af bliver der ikke ændret på denne beslutning. Så kan hun møde op med hele landets politistyrke, hæren, søværnet, luftvåbnet og hjemmeværnet.

Det er ikke til diskussion, sådan bliver det.

Erik Thrane

Træner

Formand

Kaffebaren
Suvo
Hvilshøj Auto
Baggesen