Bøgsted A/S
K.E.C. Jammerbugt kulturcenter
PrinterEksperten
Bjælkehytten

Skuespilleren Neel Rønholt og dansepartner Michael Olesen er favoritter til at vinde Vild Med Dans 2019. Det vurderer bookmakeren Bet25.

Sommerfuglene kan så småt begynde at indfinde sig hos de 12 forventningsfulde nydansere, der fredag aften indtager gulvet for første gang i dette års udgave af Vild Med Dans.

Og selvom nydanserne endnu ikke har sat så meget som en fod på dansegulvet, har bookmakeren Bet25 alligevel udpeget en tidlig favorit til at snuppe VMD-trofæet.

– I vores optik har Neel Rønholt de bedste forudsætninger for at nå helt til tops i konkurrencen. Hun er uden tvivl en af de mest kendte ansigter hos seerne i Vild Med Dans, og samtidig er hun en af de få nydansere, som rent faktisk har en smule erfaring med professionel dans, siger Morten Olsen, oddschef hos Bet25, og fortsætter:

– Derudover er hendes partner Michael Olesen en af de mest rutinerede dansere i programmet, og han ved om nogen, hvad det kræver at vinde Vild Med Dans. Derfor vurderer vi også, at Neel Rønholt på nuværende tidspunkt er den største favorit blandt de 12 nydansere.

I skrivende stund giver det pengene fire gange igen, hvis den 34-årige skuespillerinde danser sig hele vejen til VMD-trofæet. Næststørste favorit er skuespillerkollegaen Jakob Fauerby og dansepartner Silas Holst, der giver odds 6.00.

– Rent statistisk har skuespillerne en særlig evne til at nå langt i Vild Med Dans, og det skyldes i høj grad, at de er vant til at begå sig på en scene. På den måde er de allerede et skridt eller to foran de øvrige nydansere i konkurrencen, når de indtager dansegulvet for første gang, udtaler Morten Olsen og henviser til, at fem af de seneste seks finalister i Vild Med Dans har været skuespillere.

Længere nede i favoritfeltet finder man navne som Anne Dorthe Michelsen og Birgit Aaby, der er ikke spået de store vinderchancer i konkurrencen. Det samme gælder for vennerne Mikkel Kessler og Michael Maze, der giver henholdsvis odds 12.50 og 15.00 som vinder af Vild Med Dans.

Se alle Bet25´s odds på Vild Med Dans HER.

Kilde: 25syv

Brovst Malerfirma
Guld & Rod
Pj Industries
Guldsmed Hansen