GF Forsikring
Nordjyske Bank
Bondestuen
Kaffebaren

Del din læseglæde med andre online

 

Har du lyst til at høre en god historie og snakke om den? Have fornemmelsen af, at det fortsat er muligt at være en del af et læsefællesskab? Så skulle du prøve at deltage i online oplevelseslæsning med Brønderslev Bibliotek. 

 

Sæt dig i den gode stol med en kop kaffe og lyt med, når vi læser en novelle højt. Efterfølgende kan alle være med til at snakke om teksten – eller bare lytte til de andres mening. Det sætter tankerne i gang, når vi hører, hvad andre oplever ved at lytte til den samme tekst. Birgit fra Asaa har deltaget et par gange: ”Novellerne og samtalen inspirerer mig og skaber refleksion over livet og dets mangfoldighed, og så er der også glæden ved at have en aftale i kalenderen, du kan se frem til i disse tider,” siger hun.

Det foregår via Zoom. Du finder linket på Brønderslev Biblioteks hjemmeside, og det er ikke svært at deltage. ”Takket være nogle dygtige, engagerede og åbne bibliotekarer er det virtuelle møde trygt, sjovt og inkluderende,” udtaler Birgit. ”Eventuelle tekniske udfordringer hjælper vi hinanden med.”

 

Sæt kryds i kalenderen: torsdag 4. marts kl. 13.00 og torsdag 11. marts kl. 16.30, hvor du kan være med til online oplevelseslæsning.

Se mere information på vores hjemmeside www.bronderslevbib.dk eller Facebook.

Kaffebaren
GF Forsikring
Faarup skovhus
Bilhuset Biersted A/S