Bøgsted A/S
K.E.C. Jammerbugt kulturcenter
PrinterEksperten
Bjælkehytten

Danmark For Målene handler om at fremme FN’s verdensmål i din by. De 17 verdensmål skal sikre én bæredygtig verden for alle, inden 2030.

Fredag d. 13. september kl. 13.00-17.00

Torvet, 9700 Brønderslev, Danmark

I dag er kendskabet til målene kun på 20% blandt danskerne, hvilket Danmark for målene vil ændre på. For at gøre FN’s verdensmål nærværende, kombinerer vi 3 mål ved hvert arrangement med ét overordnet tema.

Når temaet om ENERGI I BY OG BOLIG kommer Danmark rundt, kommer det i særdeleshed til at handle om GODE IDÉER TIL ENERGIBESPARELSER I HJEMMET, PÅ FARTEN og I BYEN.

Søren Dahl er en legendarisk radiovært, der hver uge i 14 år har været på P4 med radio-talkshowet; Cafe Hack, og nu Dahl på Hack på Yousee og FM Classic. Derudover har Søren haft en aktiv karriere som komiker, foredragsholder, forfatter, musiker m.m. Han var i flere år medlem af den populære trio ”De Nattergale”. På denne temadag vil Søren lave et ”Cafe Hack”-lignende interview i hver by med den lokale borgmester eller anden relevant lokal ”kendis”.

Søren går på kl. 15.30

Bravo Tours, AURA Energi, Ørsted Danmark, Energistyrelsen, Obton A/S, Nordea, BKI – Brasil Kaffe Import og IVECO støtter verdensmålene og vil sammen med “Danmark For Målene” give inspiration til, hvordan vi som borgere også kan støtte verdensmålene. Vi håber, at du vil støtte op om Danmark For Målene og være med til at sikre én bæredygtig verden.

Danmark For Målene er en folkeoplysningskampagne organiseret af Verdens Bedste Nyhederer, Globalt Fokus samt Global Public i samarbejde med 48 byer og en række virksomheder.

Kilde: Danmark For Målene

Brovst Malerfirma
Guld & Rod
Pj Industries
Guldsmed Hansen