Bøgsted A/S
K.E.C. Jammerbugt kulturcenter
PrinterEksperten
Bjælkehytten

 

Med holdets første nederlag i turneringen, sluttede Brønderslev Golfklubs Santander divisions hold stadigvæk på førstepladsen i Vest kredsen. Nederlaget blev på 10-8 til værterne fra Kolding Golfklub i søndagens match, Kolding GK slutter dermed som Nr. 2 et enkelt point efter Brønderslev.

Med nederlaget i dag og efter den uafgjorte match mod Aalborg GK på hjemmebanen i Brønderslev (Aalborg GK tog i øvrigt 3. pladsen i Vest divisionen), så kan man vist godt sige at det ikke var verdens bedste optakt til DM Medalje slutspillet, heldigvis er der en god måned til det løber af stablen.

I Øst kredsen vandt Kokkedal foran Smørum og Odense Eventyr, alle endte på 8 point, så det var indbyrdes opgør der afgjorde den endelige placering. Det vidner om en stærk og lige Øst serie, specielt når man ser at Nr. 4 Furesø Golfklub endte med 0 point og må gøre Vest kredsens Nr. 4, Gyttegaard selskab i 1. division næste sæson.

Medaljeslutspillet afvikles på Århus Golf klubs baner i september måned, hvor Brønderslev GK møder Nr. 2 fra Øst kredsen, Smørum i den ene semifinale og Kokkedal møder så Kolding i den anden semifinale, vinderne af semifinalerne mødes i DM-finalen.

Brovst Malerfirma
Guld & Rod
Pj Industries
Guldsmed Hansen