K.E.C. Jammerbugt kulturcenter
FOF Vendsyssel
Bondestuen
Birks Bikeshop

Ledige tider til vaccination af borgere i målgruppen

Borgere på 65 år og derover, som modtager både personlig pleje og praktisk bistand fra kommunen, kan fortsat bestille tid til vaccination i Brønderslev Hallen og Dronninglund Hallen søndag den 17. januar 2021.

Pårørende til borgere i målgruppen
I må meget gerne tage en snak med jeres pårørende og hjælpe med kontakt til kommunen og bestilling af tid på  www.vaccciner.dk. Alle borgere i målgruppen har modtager brev via e-Boks eller har fået fysisk brev med invitation til vaccination.

Med NemID
Borger, der er inviteret via e-Boks eller har fået fysisk brev om booking af tider, fortsat booke tider, hvis de ønsker at blive vaccineret.
De kan booke direkte på www.vaccciner.dk med deres NemID.

Hjælp til booking
Borgere uden NemID kan kontakte Region Nordjyllands Corona-hotline på tlf.: 9764 8463. Så hjælper de med at booke tider. De har åbent mandag-fredag 8.00-17.00.

Borgere, der har spørgsmål til tidsbestilling på www.vaccciner.dk kan kontakte supporten på sundhed.dk på tlf.: 4422 2080.

Praktiserende læge/vagtlæge kan IKKE hjælpe med tidsbestilling.

Hjælp til transport
Hvis du skal have hjælp til transport skal ikke du selv booke din tid. Det gør kommunen samtidig med bestilling af transport.

Hvis du har behov for hjælp til transport, skal du kontakte Brønderslev Kommunes myndighedsafdeling på tlf. 9945 4420 mandag til torsdag mellem kl. 8-9 og kl. 10-14 og fredag mellem kl. 8-9 og kl. 10-13.30.

Hvis du skal vaccineres søndag den 17. januar 2021 og har behov for hjælp til transport skal du kontakte visitationen senest onsdag den 13. januar kl. 14:00.

Støttepersonale til stede
Der vil være støttepersonale, der kan hjælpe borgerne, i både Brønderslev Hallen og Dronninglund Hallen.

Og som det var tilfældet med vaccinationen på plejecentrene, er det praktiserende læger, der vil stå for at give selve vaccinationen.
Vaccinen leveres og opblandes af regionens personale.

AKKC
GF Forsikring
Springeren
Garant Brønderslev