Bedemand John Olsen
Suvo
Bondestuen
Bjælkehytten

Nordjylland får til september en helt ny madfestival for børn, når Brønderslev Kommune i samarbejde med Nordjysk Madfestival præsenterer madfestivallen SMASK. Her kan børn og deres forældre tage del i en lang række arrangementer i og omkring Brønderslev Kommune, hvor formålet er at sætte fokus på lokale, nordjyske råvarer og sunde madvaner blandt børn i hele Nordjylland.

 

Smag Mere af SpiseKammeret eller blot SMASK er navnet på Nordjyllands nye madfestival for børn.

Fra 1. – 5. september vil Brønderslev Kommune i samarbejde med Nordjysk Madfestival sætte fokus på sunde madvaner blandt børn med brug af lokale råvarer fra det nordjyske spisekammer. Det sker gennem en stribe af arrangementer i og omkring Brønderslev Kommune med deltagelse af forskellige aktører fra den nordjyske madscene.

Idéen om SMASK blev skabt helt tilbage i 2019, men på grund af coronapandemien måtte sidste års offentliggørelse og afholdelse udskydes. Derfor glæder det borgmester i Brønderslev Kommune, Mikael Klitgaard, at de nu endelig kan afsløre planerne:

– Som kommune har vi et ansvar for og en interesse i, at vores børn får sunde madvaner og kommer til at vide mere om bæredygtighed. Vi vil være en sund kommune med fokus på både kost og motion, så det er helt naturligt, at vi nu søsætter dette initiativ med Nordjyllands første madfestival for børn. Forhåbentligt vil det bidrage til, at kommunens yngste borgere samt deltagere fra resten af Nordjylland inspireres til at tage nogle sunde madvaner med sig videre i livet, siger Mikael Klitgaard, borgmester i Brønderslev Kommune.

Kaffebaren
Suvo
Faarup skovhus
Bilhuset Biersted A/S