Staudemarken
Vejgaard sten og krystaller
PrinterEksperten

Birks Bike Shop bliver navnet på den Brønderslevs nye cykelshop, der åbner den 23. august på Eventyrvej 25.

Ejeren Lars Birk Andersen bag Birks Bike Shop er lokal fra byen. Lars har i mange år været leverandør via hans firma EL-MAS ApS til bl.a. Mosquito Cykler, der netop er lukket i Brønderslev. Den nye Birks Bike Shop bliver for både Hr. og Fru Jensen, der skal have en hverdagscykel eller en løbecykel til deres barn, men også en oase for cykelentusiasterne.

Ideen til Birks Bike Shop kom, da Lars hørte, at Mosquito Cykler skulle lukke. Som cykelentusiast syntes jeg det var ærgerligt, at der ikke skulle være en god cykelbutik, hvor man kunne få cyklerne lavet og serviceret. Service og kvalitet har altid været vigtigt for mig, derfor bliver Birks Bike Shop også med fokus på service og reparation af cykler samt salg af både high end cykler samt hverdagscykler. Yderligere vil der også være et bredt udvalg af elcykler samt løbehjul.

Showroom

Vi kommer som sagt til at have alt fra hverdags cykler som Kildemoes over til racercykler og MTB cykler for entusiasterne og ikke mindst masser af udstyr. Med kendte brands som Mondraker, Hebo, Galfer, Windblox, Fidlock, Uebler med flere – der bliver masser af lækre produkter at vælge mellem i vores showroom.

For motionisterne og entusiasterne bliver der også rig mulighed for at få energitilskuds produkter som energibarer og -drikke. Der kan købes til både cykelturen eller nydes i cykelshoppen.

Loungeområde

Som noget unikt kommer Birks Bike Shop til at have et lækkert loungeområde, hvor folk kan nyde en kop lækker kaffe, nyde en is eller en anden kold forfriskning mens snakken går eller man venter på at få justeret gearet på sin cykel. Ideen med loungen er at skabe et unikt cykelmiljø for cykelentusiaster på tværs af niveauer.

Vaske- og plejeområde

Uden for bliver der etableret et vaske- og plejeområde, hvor alle kan kigge forbi. Det kan være at rengøre sin MTB efter en tur i skoven. Måske mangler der luft i dækket på hverdagscyklen, så kan det også klares her. Vi vil gerne gøre det et sted, hvor cykelister helt naturligt tager hen, når cyklen skal trimmes. Det bliver naturligvis en service og dermed gratis at benytte vaske- og plejeområdet.

I dagligdagen bliver det Klaus Hoff og Martin Knudsen, der kommer til at servicere kunderne sammen med Lars selv tager del i arbejdet i den nye Birks Bike Shop. Der vil være åbent fuld tid tilpasset vores kunder. Vi glæder os til at se en masse glade cykelentusiaster den 23. august, når vi åbner.

Henrik Thomsen

Springeren
Baggesen