Staudemarken
Mortensens Mad
Bondestuen
Birks Bikeshop

 

Indehaver Inger Fransiska Hansen var overvældet af antallet kunder og kæledyr på åbningsdagen i Dyregrotten i Bredgade. I løbet af ca 30 minutter var alle julegaverne væk til kunder der havde medbragt sin hund eller kat, så stor succes med den del af dagen.

Inger kommer fra job som Social og Sundheds assistent i hospitalsvæsnet, så det er lidt af en omvæltning, pludselig at skulle til at arbejde full-time med dyr istedet for mennesker. Dog havde familien tidligere en hundepension på det nedlagte landbrug de boede på, samt en masse andre kæledyr, så helt på bar bund med dyr er hun ikke. Hun får dagligt hjælp i butikken af Natasja.

Dyregrotten - personale
Foto: Indehaver af Dyregrotten, Inger Fransiska Hansen med en skildpadde (th) og assistenten Natasja (tv) Foto Tex

– Udvalget i forretningen vil blive tilpasset efterspørgslen fra kunderne, det kan vi heldigvis justere efter behov, udtaler Inger og fortsætter, F.eks er der mange flere der holder krybdyr i Brønderslev end vi lige regnede med, så der har vi bestilt en ekstra del forskellig levende foder hjem allerede, så vi justerer os hele tiden ind på, hvad som sælger i byen.

Dyregrotten - varer
Foto: Nogle af butikkens udstyr til de fire-benede venner Foto Tex

På de sociale medier Facebook og Instagram vil Dyregrotten regelmæssigt reklamere for forskellige tilbud i butikken, så det er med at holde øje med butikken der, slutter en tilfreds Inger Fransiska Hansen og tilføjer, kig også gerne ind i butikken og se hvad vi har.

 

Hotel Phønix
Guldsmed Hansen
Hvilshøj Auto
Baggesen