Nordjysk Motor Co.
Suvo
Bondestuen
Kaffebaren

Connie og Egon er blevet tre vennepar rigere, takket være Boblberg 

De relationer ægteparret Connie og Egon Hyllested førhen har haft, var der blevet tyndet ud i  grundet skilsmisser og dødsfald. Så spørgsmålet var nu, hvor de kunne finde nye relationer, når  man er i en moden alder og gerne vil udvide ens vennekreds. De tog chancen på Boblberg, og i dag  er Connie og Egon tre nye vennepar rigere.  

Da Connie blev bekendt med Boblberg, gik der ikke  lang tid før hun fik oprettet sin egen en bobl. Her  nævnte hun, at hun og hendes mand godt kan lide at  spille brætspil, danse samt nyde god mad og vin.  

Håbet var at finde et vennepar med fælles interesser  og som aldersmæssigt var på deres egen alder, da de  ikke har hjemmeboende børn mere.  

Her et halvt år senere har Connie og Egon ikke bare  fået et nyt vennepar, men hele tre nye vennepar gennem Boblberg. På trods af et forår med Covid-19, der gjorde det svært at mødes, har de efter  genåbningen af landet haft mulighed for at mødes hver for sig med deres nye vennepar til stor  glæde for alle.  

”Vi har med Boblberg fået tre vennepar i Aalborg, som vi har det rigtig godt med. Vi spiser  aftensmad og spiller brætspil sammen, såsom Partners, Hint og Trivial Pursuit. Det er hyggeligt.” – Connie Hyllested 

Selvom Connie og Egon nævner, at de tre par indtil videre kun er bekendtskaber, så håber de  begge, at det med tiden vil udvikle sig til længerevarende venskaber. Dog kan der ikke være nogen  tvivl om, at de begge synes, at Boblberg er en rigtig god platform, når man allerede har fundet tre  vennepar. Faktisk har Connie været nødt til at skrive på hendes bobl, at de pt. ikke mødes med  andre par end de tre, fordi det tager tid at opbygge et venskab. Beskederne tikker nemlig stadig  ind på hendes bobl med henvendelser om hyggeligt samvær med andre par. 

 

Både Connie og Egon nikker, da de bliver spurgt ind til, om de vil anbefale andre at bruge  Boblberg. Ægteparret mener ikke, at der er noget mærkeligt eller pinligt ved, at man har mødt ens  venner på en online platform som Boblberg. Det er en erkendelse af, at de havde et behov for at  finde nye bekendtskaber, og netop dét, fandt de på Boblberg. Connie afslutter: 

Der er mange grunde til at venskaber kan gå i vasken. I vores tilfælde har det været grundet  skilsmisser og dødsfald. Så kan det været svært at vide, hvor man skal lære nye at kende. Har man  et behov for at udvide ens omgangskreds, er Boblberg en god platform for at møde nye. Det er  online, og det er vel nok fremtiden, hvor man mødes. Vi er med på beatet, Egon.” – Connie Hyllested 

Boblberg.dk er en digital fællesskabsplatform, hvor man kan finde  

andre med fælles interesser og oplevelser, helt gratis. 

Kaffebaren
Suvo
Springeren
Baggesen