Art By Me
FOF Vendsyssel
DN Isolering
Baggesen

 

Bålhøj´s musikgruppe er i næsten færdige med at booke musikken, og der er stadig gang i mange forhandlinger om spilletidspunkter, scenestørrelse, økonomi og andre ønsker. Det er et større puslespil, der skal gå op, så programmet igen bliver bredt og godt!

De første 2 navne bliver offentliggjort her og det er navne, der viser bredden i Bålhøjfestivalens musiktilbud.

Begge kunstnerne er meget, meget velkommen på Bålhøj! Den ene fordi han er kendt og elsket som en stor kunstner og menneske. Den anden fordi hun er en ny, dansk stjerne på vej op.

Foto: Poul Krebs, et af hovednavnene på Bålhøjfestival 2020. Pressefoto

Poul Krebs

Hvem kender ikke Poul Krebs?!!

En præsentation er nærmest overflødig, for hvem kender ikke en lang række af hans hits. Poul Krebs har i løbet af sin lange karriere skrevet langt over 500 sange, har spillet mere end 1000 koncerter og har efterhånden udgivet 24 albums (alt iberegnet) i alt solgt i langt over 1 million eksemplarer. På TV er han lige nu aktuel som deltager i musikudsendelsen ”Helt lyrisk”, men han var også tidligere været med i ”Toppen af poppen.”

Gennem karrieren har Poul Krebs altid været leveringsdygtig i både underfundige og skæve historier, fra den rejse igennem livet, der i hans tilfælde ikke altid er gået af den lige vej. På Bålhøj Festival har han sit band med, og det bliver festligt, at han kommer for at optræde for ”Sådan nogen som os”!

Foto: Askling, et af de første navne der præsenteres på Bålhøj Festival 2020. Pressefoto

Askling

Der er nok ikke mange, der kender den næste kunstner, men det er der godt i gang med at blive lavet om på!  Emma Askling med kunstnernavnet Askling er som 18-årig en ny stemme i dansk elektronisk pop. Selv om hun for 10 år siden var med i MGP, så er det først de seneste år, hendes silkebløde og overlegne vokal har taget godt fat i publikum, og det glæde vi os til at præsentere på Bålhøj, siger Mette Rask fra musikgruppen.

Drevet af feminin styrke styrer hun sikkert igennem et elektronisk pop univers. En anmelder skriver: “Vi var vidne til en ung artist med et åbenlyst talent. Vi mærkede sårbarheden, hvilket skærpede nysgerrigheden, og som koncerten skred frem, blev talentet mere og mere tydeligt. Vi lagde mærke til det vokale overskud og de allerede nu velproducerede tracks. Der er stort talent – Det er åbenlyst”.

Kom og hør hende på Bålhøj Festival – og prøv allerede nu at finde hendes singler på diverse streamingtjenester eller YouTube.

 

 

AKKC
GF Forsikring
Jysk tagrende rens
Birks Bikeshop