Bedemand John Olsen
Suvo
Bondestuen
Bjælkehytten

Indehaver Jan Kjølby startede Algade Optik op i 2016. Jan havde i en årrække været optiker i en optikerkæde og flyttede på daværende tidspunkt fra Nygade til Algade i Brønderslev.

Lige fra starten har Jan og hans personale haft masser af kunder, der nyder godt af den gode service, som der gives. I dag møder du udover Jan selv, Charlotte og Mette i butikken. Men da der er dejligt travlt i butikken, har man nu også ansat Cecilie Pedersen, der er optiker.

Algade Optik er et stærkt lokalt alternativ til de mange landsdækkende kædebutikker. Hvor man hos Algade Optik vil gerne give kunderne den bedste oplevelse, når de handler. Derfor tages der tid til at lære kunderne at kende, så kunderne får den løsning, der passer bedst til kundens personlighed og livsstil.

Faglighed er vigtigt

Hos Algade Optik sætter man en stor ære i at kunne give deres kunder den professionelle vejledning. Derfor er alle også veluddannet og kan levere et faglig godt stykke arbejde.

Bredt udvalg

I butikken er der mange forskellige brands og et bredt sortiment. Brillerne sælges til konkurrencedygtige priser. Dette kan gøres via et stærkt indkøbsnetværk, der giver mulighed for at give de rigtige priser til kunderne.

Algade Optik skriver på deres Facebook side, at vi har forrygende travlt, derfor er det med stor glæde, at vi byder velkommen til vores nye optiker Cecilie Pedersen.

Kilde: Algade Optiks hjemmeside

Kaffebaren
Suvo
Springeren
Bilhuset Biersted A/S