Nordjysk Motor Co.
Suvo
Bondestuen
Bjælkehytten

Hej hos Brønderslev Avis

Her er noget om hvad aftenskolen byder på i Brønderslev.

En god fortælling om lidt af hvert!

Hvis I ønsker mere eller kontakt til underviser – så bare sig til!

 

Kom bare – din aftenskole er åben!

Din grønne FOF aftenskole er klar til dig, og i Brønderslev kan du gå til lidt af hvert.

Pas godt på din krop og snup et kursus, hvor du lærer at bevæge sig godt og rigtigt. Der er yoga med Tina og med Anne – vælg din FOF favoritlærer og yogaform! Yoga er for alle og for hele livet! Der er også varmtvandstræning med Jens-Henrik og Lene, og der er bevægelse og afspænding med Anne i god og effektiv Helle Godved stil.

For de kreative kan man få en lørdag med Upcycling af tekstiler med Karoline, eller snuppe en lørdag med strømpestrik med magic loop med Mette!

Lær sprog og mød verden! Du kan lære spansk med Rosanna, kinesisk med Nikki og engelsk eller græsk med Katerina. Helt rigtigt set – de dygtige FOF lærere i sprog og kultur har deres afsæt i en international verden!

Du kan også lære at kinesisk mad med Nikki, som har den helt autentiske baggrund for at tilbyde netop det, idet Nikki er fra Kina!

Hvis du gerne vil lære om stress, og om hvordan man kan bliv bedre til at hjælpe sig selv (og andre) til at droppe den dårlige stress, så snup kurset med Jan, og lær teknikker til at forebygge stress og blive den kvit gennem hele livet. ”Drop stress” siger Jan!

For dig, som kan gå til noget hver tirsdag formiddag, så er der også det gode tilbud om en hel pakke med højskoleforedrag en gang om ugen.

“Klik” og få inspiration til dit efterår. Snup noget af alt det, som gør os “sundere, klogere og gladere” – sammen!

Velkommen! https://www.fof.dk/da/vendsyssel

 

 

 

Jeg vedhæfter fotos, som må bruges frit.

Bedste hilsner

Kirsten

 

Kaffebaren
Suvo
Springeren
Baggesen