K.E.C. Jammerbugt kulturcenter
Nordjysk ride- og Islænderudstyr

 

Det kendte Brønderslev Band, Dirty Frank, der huserede i Brønderslev og omegn i 00´erne og 10’erne, genforenes nu her i 2020 efter at have ligget stille siden afskedskoncerten i på Skagen Bryghus i 2015, hvor man lagde låg på aktiviteterne, efter at have spillet landet tyndt siden 2004.

Bandet, der er kendt for at kunne skabe en fest i kummefryser, består af Mads Mikkelsen på Bas, Thomas Risum på trommer, Lead guitarist Jens Fisker samt bandets energibombe, forsanger og guitarist Søren ”Dolly” Jensen.

Foto: Søren “Dolly” Jensen står for festen i Dirty Frank. Foto: Tex Arkivfoto

Dirty Franks 2020 Turne, starter 2. maj på Skagen Bryghus (naturligvis) med et brag af en come-back koncert. Der sættes således en streg i sandet, for en ny start i bandets historie.

Efter comeback-koncerten, er der ganske vist lagt planer for det resterende 2020, men forsanger Søren Jensen understreger, at der altid er plads til lidt mere, så det håber han lidt på efter denne omtale i Brønderslev Avis vil hjælpe lidt på.

– Der er muligvis, måske tegning til noget stort lokalt show i november/december, men det er slet ikke på plads, aftalt eller underskrevet endnu og afhænger af andre beslutningstagere, men måske…

Så HVIS nogen skulle stå og mangle et suverænt godt party band, der kan alle de nye med Elvis og mere til, så må man gerne kontakte Søren på: sjensen27283487@gmail.com så giver han et tilbud I absolut ikke kan sige nej til.

 

Bosætning Jammerbugt
Springeren
Bilhuset Biersted A/S