Nordjysk Motor Co.
Nordjyske Bank
Bondestuen
Kaffebaren

Skadedyr er noget, ingen af os gider at have derhjemme, og er skadedyrene først kommet indenfor, gælder det om hurtigst muligt at få dem væk igen. Især sommeren byder på ekstra mange insekter, som kan blive rigtig irriterende, hvis der ikke bliver gjort noget ved dem. Men hvilke skadedyr er der egentlig i Danmark, og hvordan slipper man mest effektivt af med dem igen? Læs med her og hør mere om skadedyr og skadedyrsbekæmpelse.

Skadedyr i Danmark

I Danmark findes der mange forskellige skadedyr, som kan komme som ubudne gæster hjemme hos dig. Der findes blandt andet myrer, bananfluer, rotter, muldvarper, murbier og mange flere. Listen er lang, og der er derfor også mange forskellige tegn på skadedyr, som du skal være opmærksom på.

Skadedyr i sommerhalvåret

Skadedyr forekommer hele året rundt, men især over sommeren kommer der ekstra mange insekter, og dermed flere skadedyr, der kan komme og ødelægge din ellers velfortjente og tiltrængte sommer. Nogle af de insekter, der kommer frem om sommeren, bærer vi over og lever ganske fint med, men andre vil vi helst være foruden. Det er eksempelvis:

  • Myrer
  • Hvepse
  • Edderkopper
  • Gåsebiller

Disse insekter kan gøre livet surt og hærger ofte i sommerhalvåret.

Få professionel hjælp til at bekæmpe skadedyr

Der er flere gode råd til, hvad du selv kan gøre for at slippe af med forskellige skadedyr, men bliver problemet ved med at vokse sig større, er den nemmeste og mest effektive løsning altid at benytte et professionelt firma til skadedyrsbekæmpelse. Et professionelt firma vil hurtigt kunne finde ud af hvilke skadedyr, der hærger hjemme hos dig, og derefter effektivt få udbedret problemet, så du slipper af med de ubudne gæster. Vælg altid et firma med mange års erfaring med skadedyrsbekæmpelse, som kan garantere dig, at du slipper af med skadedyrene. På den måde er du sikret, at skadedyrene ikke kommer tilbage ugen efter.

Kaffebaren
Suvo
Faarup skovhus
Bilhuset Biersted A/S