Staudemarken
Mortensens Mad
Bondestuen
PrinterEksperten

DIZZY MIZZ LIZZY

– Forårsturné 2020

Aalborghallen

Lørdag 04. april 2020 kl. 19:30

Aalborg får i april 2020 æren af at være første stop på Dizzy Mizz Lizzys forårsturné, hvor deres kommende album præsenteres.

Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis-Larsen arbejder som gale i studiet med numrene til Dizzy Mizz Lizzys fjerde album, der udsendes i foråret 2020.

”Det har taget længere tid, end vi havde troet, men nu er vi der, og kan alle tre mærke ’den’. Lysten til at skabe noget nyt er stor, og vi nyder hver dag at være i studiet,” siger Tim Christensen om indspilningen af det kommende album.

”Uden at afsløre for meget kan jeg sige, at den nye plade bliver tungere og mørkere end tidligere og med færre, men længere numre. Den vil dog stadig være energisk og melodisk, så ingen vil være i tvivl om, at det er en Dizzy-plade,” afslører Tim Christensen og tilføjer, at publikum til bandets koncerter i år allerede har hørt et par af de nye numre, deriblandt California Rain, der sendes til radioerne i slutningen af oktober som en forløber for det kommende album.

Dizzy Mizz Lizzy ser frem til at spille nogle af de nye numre – og mange af klassikerne – for deres store og trofaste publikum, og som en særlig gestus har bandet valgt at invitere Bersærk og Psyched Up Janis med på turneen.

”Jeg mødte Bersærk på Copenhell i år og synes, at de er noget af det bedste i nyere dansk metal, så jeg er glad for, at de har lyst til at tage med rundt. Og lige sådan med Psyched Up Janis, som startede samtidig med os og er samme generation. Det bliver spændende at dele scene med dem igen, så vi glæder os meget til de koncerter,” afrunder Tim Christensen.

Ny single ude nu
Allerede nu kan du få en forsmag på det nye album. Dizzy Mizz Lizzy har udgivet singlen California Rain som en forløber for det kommende album. Hør den her!

Koncerten er en ståkoncert, men der vil være et antal unummererede pladser bagerst i salen. 

Foto: Isak Hoffmeyer

Kilde: AKKC

Hotel Phønix
Guldsmed Hansen
Hvilshøj Auto
Bilhuset Biersted A/S