Art By Me
FOF Vendsyssel
DN Isolering
Baggesen

Magnus Johannesen gjorde en flot figur i fredagens semifinale ved DM i badminton for seniorer i Arenaen i Aarhus, hvor Hans Kristian Vittinghus var modstanderen. Som i torsdagens kvartfinale mod Anders Antonsen var favoritværdigheden på modstanderens side. Hans Kristian Vittinghus er placeret som nummer 32 i verden og er en særdeles rutineret herre. Men det lod ikke til at imponere den unge Johannesen.

Magnus Johannesen bød Hans Kristian Vittinghus op til kamp, der dog kunne tage første sæt hjem med18-21. I et sæt hvor den unge nordjyde helt sikkert havde en følelse af, at han kunne have taget første sæt med lidt mere koldblodighed.

2. sæt var med Vittinghus i front den meste af sættet, men Magnus Johannesen fik bedre og bedre fat som 2. sæt gik. Og kunne overraskende tage sættet med 21-19.

Dermed skulle der et 3. sæt til for at afgøre kampen. Men fysisk fik den rutineret Vittinghus hurtigt overtaget i sættet og vandt sikkert kampen over en træt og ærgerlig Magnus Johannesen, der også havde spillet 2 kampe mere i de indledende kampe til DM. Det skyldes at top 4 spillerne fra ranglisten først træder ind i kvartfinalerne.

Tillykke til Hans Kristian Vittinghus fra Højbjerg med finalepladsen.

Henrik Thomsen

AKKC
GF Forsikring
Jysk tagrende rens
Birks Bikeshop