Nordjysk Motor Co.
Suvo
Bondestuen
Kaffebaren

 

På Brønderslev Handelsstandsforenings generalforsamling forleden, forlød det at alle de handlende var meget tilfreds med opbakningen fra byens borgere, som har lagt meget handel lokalt under Corona-nedlukningen.

Men det er dog ikke alle Handelstandforeningens medlemmer, der klapper lige begejstret i hænderne. Hos Dyregrotten i Bredgade kradser krisen så meget, at butiksindehaver Inger Fransiska Hansen har genoptaget sit tidligere job som laborant og alligevel er hun nødsaget til at lukke den fysiske butik i Bredgade og satse på at sælge fra Dyregrottens webshop.

Foto: Det er slut med de levende dyr. Foto: Privatfoto

Det betyder også at det er slut med at handle med levende dyr, det er Inger og resten af personalet, der alle er en del af Ingers familie, meget kede af. For det at håndtere de levende dyr og følge deres udvikling hver dag, var netop fordelen med den fysiske butik.

Dyregrotten satser i stedet på at kunne levere alt foder, legetøj og andet tilbehør til dyr fra deres webshop, for mange af kunderne har vænnet sig til at handle ind via computer i corona-tiden og få tingene leveret til pakkeshop eller døren med pakkepost, så det er der man tror fremtiden er.

Dyregrotten - varer
Foto: Et lille udvalg af de tilbehørs varer man kommer at satse på i webshoppen. Arkivfoto Tex

“Derfor arbejder vi voldsomt på at få webshoppen til at rumme mange varer og se rigtig indbydende ud og med de helt rigtige priser, så kunderne kommer igen. Om ca. 14 dage er vi færdig med at renovere hjemmeside og shop, men man kan sagtens handle der i dag også,” slutter Inger Fransiska Hansen, der regner med at lukke den fysiske butik i Bredgade engang i august, så kunderne har stadig god tid til at kigge ind og tjekke de gode tilbud der kører frem til sidste åbningsdag.

Besøg Dyregrottens webshop her: www.dyregrotten.dk

 

Kaffebaren
Suvo
Faarup skovhus
Bilhuset Biersted A/S