Bøgsted A/S
K.E.C. Jammerbugt kulturcenter
PrinterEksperten
Bjælkehytten

Artikelfoto: Emil øverst på podiet på 3. etape i Randers. Privatfoto

Efter en tiltrængt sommerpause i cykelløbene, er Emil Vinther Schmidt og Team Mascot Workwear atter i gang med løb her hjemme i lille Danmark men også ude i Nordeuropa.

August måned startede for teamet, med 6. afdeling af Uno-X Junior Cup i Randers, til Randers Bike Week, hvor Emil kom helt til tops på løbets 3. etape som han vandt. Løbet var dog på 4 etaper, så det blev kun som etape vinder man så Emil, men han fik en samlet placering som nr. 19 af de 65 startende.

Allerede weekenden efter stod den atter på Uno – X Junior Cup. 7 afdeling foregik på Sjælland ved Holbæk. Her var Emil uheldig med defekter og udgik til sidst af løbet og han fik derfor ikke samlet nogen point i dette løb.

Men efter de 7 afdelinger er afviklet, ligger Emil flot placeret som nr. 17 og i holdkonkurrencen er Team Mascot Workwear er endnu bedre kørende, de indtager pt en flot 2. plads i klassementet. 8 & 9 afdeling af Uno-X Junior Cup (U-19) køres på Sjælland d. 14-15 september, hvor alt afgøres. D. 14. september er det ABC der er værter og den 15. september er det Amager CR der ligger asfalt til.

Indtil da bruger Team Mascot Workwear og Emil tiden med træning på de danske veje og løb i  Belgien, hvor Teamet har kørt La Philip Gilbert Junior endagsløb denne weekend

 

Brovst Malerfirma
Guld & Rod
Pj Industries
Guldsmed Hansen