Staudemarken
Vejgaard sten og krystaller
PrinterEksperten

 

Cykelholdet Team Herning CK Elite, har skrevet kontrakt med den talentfulde Brønderslev rytter Emil Vinther Schmidt.

17 årige Emil har i denne sæson kørt for Team Mascot Workwear og var på udkig efter et fornuftigt sted at starte sin senior karriere som cykelrytter og valget faldt så på Herning CK Elite, der tilbyder rigtig gode rammer for sine unge talenter.

Emil siger: – Jeg føler det er et sted hvor jeg kan få lov at udvikle mig stille og roligt og på den måde lære hvordan man kører cykelløb i A – klassen, desuden er Herning CK Elite, et sted hvor der virkelig er styr på tingene og det eneste vi ryttere skal tænke på, er at køre cykelløb, andre klarer alt det praktiske rundt om os! slutter Emil.

Foto: Emil Vinther Schmidt var øverst på podiet 3 gange under sæsonen og blev Jysk – Fynsk Mester i Enkeltstart. Privatfoto

Emil Vinther Schmidt kørte som tidligere nævnt, for Team Mascot Workwear i den netop afsluttede sæson, hvor han bl.a. blev Jysk-Fynsk mester i Enkeltstart i U17 rækken og vandt 3 sejre over hele sæsonen, her iblandt første afdeling i Uno -X Junior Cuppen. Men han er meget forsigtig med at sætte resultatmæssige målsætninger for sæson 2020 på sit nye hold, selvom enkeltstarterne uden tvivl fortsat bliver i fokus. Emil ved godt at springet fra Junior til Seniorklassen er stort, men han vil heller ikke bare sidde nede bag ved. Han vil lære feltet at kende, køre så gode resultater hjem som muligt samt udvikle sig som cykelrytter og gerne med speciale i Enkeltstarter.

 

Bosætning Jammerbugt