Art By Me
FOF Vendsyssel
DN Isolering
Baggesen

 

Sæsonen er slut for vores lokale cykelrytter, Emil Vinther Schmidt. Med løb i Tønder og Sønderborg i forrige weekend, desværre uden de store personlige placeringer, men dog med en flot 3. plads til holdkammeraten i Team Mascot Teamwear, Kasper Due Kaspersen.

Foto: Emil i nærbillede. Privatfoto

Nu kan han se tilbage på en spændende og lærerig sæson med 16 starter i udlandet og 39 starter i Danmark. Bedste udenlandske resultat blev en samlet 5. plads i det Polske etapeløb, La Coupe du President og de bedste danske resultater, blev det Danske Mesterskab i Enkel-start, en 1. plads i Uno-X Juniorcuppen i Slagelse, Etape sejr i Randers og en sejr i Brædstrup.

Emil takker ledelse og mandskabet rundt om rytterne i Team Mascot Workwear, for en fantastisk sæson. Stor tak til forældrene for altid at være der og også en stor tak til de lokale sponsorer, der har bakket op om ham og holdet og gjort det muligt at Emil kunne være med i det flotte selskab. En stor tak til Sparekassen Vendsyssel, Nybolig Brønderslev, Træner Finn Madsen og Fysioterapeut Jan Mortensen fra Klinikken.

 

AKKC
GF Forsikring
Jysk tagrende rens
Birks Bikeshop