Nordjysk Motor Co.
Nordjyske Bank
Bondestuen
Bjælkehytten

På grund af skader m.m. fik Brønderslev Bokseklub kun 3 boksere med i Viking Box Cup i den forgangne weekend, og af dem var der kun ên som vandt guldmedalje. Egentlig er det forkert at skrive kun èn guldmedalje, for alle 3 boksere leverede godkendte indsatser, og det er kun fordi vi i klubben er blevet forvænt at det kan lyde som om vi ikke er tilfredse med èn guldmedalje, for det er vi absolut.

Lørdag aften havde Brønderslev Bokseklub en debutant i ringen, den 14 årige letweltervægter Bayhas Masoud. Bayhas, som er lillebror til Årets Sportsnavn i Brønderslev 2018, Malek Masoud, boksede mod en bokser fra Kolding BK, Sander Baagøe Hjort. Bayhas boksede en god kamp mod en modstander, som havde haft et per kampe, man kunne godt se, at Koldingbokseren havde prøvet det før, men en absolut godkendt debut for den unge bokser fra Brønderslev, men fortjent 5-0 sejr til Sander Baagøe.

Søndag boksede Bayhas` storebror, Malek Masoud, finale mod den eneste bokser som har vundet over Malek i denne sæson. Det var Rasmus Mikkelsen fra FAK Århus, som i Maleks første kamp i denne sæson vandt på point over Malek i Hancock Open Tournament i Skive. Det er et nederlag som har naget Malek lige siden, både til Ålborgs julestævne og Pandrup Bokseklubs julestævne har vi prøvet at få Århusbokseren op til en revanchekamp, men uden held. Men til Viking Box Cup. Lykkedes det, endelig fik Malek chancen for revanche og den greb han. I en flot kamp vandt Malek alle 3 omgange med koncentreret boksning, et flot flot overblik og elegant boksning. Den unge brønderslevbokser, som fra nytår er rykket op som U19 bokser, skulle for første gang bokse 3 minutters omgange, men det var ikke noget problem, stensikker sejr til Malek Masoud med dommerstemmerne 5-0.

Den sidste brønderslevbokser i ringen, var letvægteren Ahmad Arrag, som også er rykket op som U19 bokser og som derfor også skulle prøve at bokse 3 omgange à 3 minutter. Men også Ahmad klarede de længere omgange uden besvær, og efter 3 gode omgange, hvor Ahmad boksede i sin sædvanlige gode og solide stil mod en modstander fra CIK, København, som var et hoved højere end Ahmad. Efter 3 omgange i en tempofyldt kamp, som var lige men med en lille overvægt til Brønderslevbokseren. Troede vi. Men CIK bokseren, Sammy Benali blev udråbt som vinder med dommerstemmerne 5-0, og når det er 5-0 er det svært at indvende noget imod det. Men en lige kamp som Ahmad bestemt havde ære af.

Erik Thrane, Brønderslev Bokseklub

Kaffebaren
Suvo
Hvilshøj Auto
Baggesen