Bøgsted A/S
K.E.C. Jammerbugt kulturcenter
PrinterEksperten
Bjælkehytten

 

Lørdag aften var der kopi-musik i BASaren i Nørregade i Brønderslev, ikke den glatte suppe-steg-is musik, man normalt forbinder med kopi-musik. Nej, det var hyldestbandet, Johnny Madsen Tribute der underholdt for udsolgte døre i BASarens hyggelige lokaler.

Johnny Madsen Tribute har viet året 2019, til at se om det nu kan bære kun at optræde som hyldest band. Med over 140 billetter solgt i forsalg, så må man sige at lokalt støtter man projektet, tidligere i år spillede de i fyldt Brønderslev Hal som opvarmning for Gasolin klonerne, Peter og de andre kopier.

Foto: Anders Yssing Jensen fyrer en solo af.. Foto Tex

Hvordan lød det så? Jamen, bandet startede som trio med trommeslager Finn Møgelmose og Guitarist Anders Yssing Jensen samt forsanger og guitarist Lasse Thomsen, på scenen. I dette sæt spillede man flere af de mere stille og akustiske Johnny Madsen sange, men elguitarene fik da også lov at hvine ind imellem.

Lige som når originalerne spiller, så ryger anekdoter og historier hen over scenen i pauserne mellem numrene, nu var det ikke historierne om pansersvinene i Hanstholm eller om dengang Johnny væltede med en kasse øl på en boret Puch Maxi. Nej, nu var det historier om et langt liv i musikbranchen som Lasse og Anders har delt i bands som Traffic hvor de spillede samme i mange år. Livet på landevejene, øvelokalet og scenen giver helt pr automatik en helt speciel omgangstone eller værksteds humor om man vil, herligt at lytte og grine med på..

Foto: Michael Lindblad på Bas. Foto Tex

Undertegnede sad klods op af scenen, og når jeg lukkede øjnene, specielt i 2 sæt hvor bassist Michael Lindblad og tangentspilleren, Morten Klyver var med og man spillede de mere rockede af Madsens numre, så så/hørte jeg virkelig Johnny med det lange, fedtede glansløse hår og de runde briller synge på livet løs og Knuds guitar slå sine triller foran mig. Fantastisk!

Jeg var så tæt på scenen at jeg tror på forsanger Lasse Thomsens svar, da jeg tidligere spurgte ham om den største forskel på originalen Johnny Madsen og Tribute-bandet. Han svarede: “Vi lugter bedre, for vi bader mere..!” Er tilbøjelig til at give ham ret, en god aften var det i hvert tilfælde!

 

Brovst Malerfirma
Guld & Rod
Pj Industries
Guldsmed Hansen