Arkivfoto.

ØBI´s unge mandskab i Serie 4, tog mod Sulsted IF på Intersport Brønderslev Arena i Ø. Brønderslev, tidligt onsdag aften.

Hvis nogle af de blå spillere på hjemme holdet drømte om en lille nem aftenskamp i solnedgangen, så blev de hurtigt vækket. For som ØBI Træner Michael Jensen sagde efter kampen: – Vi mødte det absolut bedst spillende hold i serien hidtil og fik en lærerig lektion i, hvad vi ikke skal gøre. Mange af Sulsted´s spillere mødte ØBI Træner Michael Jensen, da han var Serie 2 træner i SHI, så ikke så sært at spil kvaliteten var helt i top.

Michael fortsætter: – Det ser ud som om nogle af vores spillere melder sig ud af kampen, når det bliver lidt fysisk hårdt og op ad bakke. Det er noget som vi talte meget om i omklædningsrummet efter kampen, alle må lære at rykke sammen i bussen og kæmpe, uanset om det er et tophold eller bundhold der står på den anden side af midterlinjen. Ingen vinder kampe uden at få lidt skrammer, slutter Michael Jensen.

Foto: ØBI Træner Michael Jensen. Foto Tex 

Men ØBI tabte kampen med 2-5 efter en forfærdelig første halvleg, hvor Sulsted IF dominerer med fantastisk flot og effektiv fodbold, ØBI får lidt hold på situationen i anden halvleg, der ender 1-1, men fortjent sejr til gæsterne.

En af aftenens bedste i ØBI var endnu engang den unge Frederik Albrechtsen, der lige er returneret til barndomsklubben efter nogle sæsoner i BI. Han bliver en stor gevinst for holdet.

Lørdag er der kamp igen på Intersport Brønderslev Arena, hvor ØBI Serie 4 møder Dronninglund IF kl. 16.00. Godt nok er Dronninglund IF sidst i kredsen med 0 point, men deres eneste mål hidtil i sæsonen, scorede de mod ØBI, så alle hold kan bide fra sig hvis modstanderne ikke er fokuseret nok..

Stillingen i Serie 4 – Kreds 49 efter 7 kampe:

  1. Sulsted IF med 19 point
  2. Hals FS med 16 point
  3. ØBI med 13 point
  4. Tylstrup IF med 12 point
  5. Holtet IF med 9 point
  6. Flauenskjold IF med 7 point
  7. BI med 5 point
  8. Dronninglund IF med 0 point
AKKC
Jysk tagrende rens
Baggesen