K.E.C. Jammerbugt kulturcenter
Mortensens Mad
PrinterEksperten

 

En gruppe lokale mænd, købte i sin tid det gamle noget slidte værtshus, Alberts Pub i Nørregade 8 og renoverede det så det blev flot og indbydende igen.

Det blev så efterfølgende brugt af Event Brønderslev under VM i fodbold, senere blev der vist Le Mans bilsport og andre store sports-events i hjem og udland. Det blev et sted i midtbyen hvor folk så kunne komme ned og se kampe mm på stedets 6 storskærme, mens man fik en kold pils og en god sludder med familie og venner.

Foto: Det store lokale med borde og stole, flere storskærme og bar. Privatfoto

Nu har ejergruppen bag, Christopher Hjørringaard, Andreas Rønne Madsen, Torben Rønne Madsen og med Michael Hardahl som kontaktperson, lavet det sådan at alle kan leje Eventen som huset nu hedder, til familiefester, receptioner, firmamøder osv. Der er siddepladser til godt 40-50 personer, nye toiletter, et lille køkken bl.a med opvaskemaskine, fint til anretning og opvarmning af mad ude fra og med en stor flot bar og et fint musikanlæg.

For eksempel er det lejet ud til fredags Cafe en gang imellem for gymnasieelever, lidt som vi andre brugte Cafe Chris i gamle dage tilbage i sluthalvfemserne og i nullerne, udtaler Michael Hardahl og fortsætter: så huset kan bruges til lidt af hvert!

Ved interesse, kontakt Michael Hardahl på Telefon 20972332 eller www.eventen.dk

 

Bosætning Jammerbugt
Springeren