Art By Me
FOF Vendsyssel
DN Isolering
Baggesen

Hotel Phønix i Brønderslev er en del af kæden Danske Hoteller, er i dag har lavet et opslag på deres Facebookside, hvor de skriver følgende:

“Vi er sammen med resten af Danmark utroligt kede af den situation, som vi alle er en del af med denne Covid-19 pandemi, der hærger vores fælles verden.

Hos Danske Hoteller er vi blevet særlig hårdt ramt, da stort set alle vores gæster og arrangementer er blevet annulleret eller flyttet til ud i fremtiden. Vi er glade og stolte over, at vi har en regering, der er handlekraftig og bl.a. har givet hotel- og restaurationsbranchen en hjælpende hånd med at klare os igennem krisen så godt som muligt”.

Vi glæder os til, at du kommer tilbage til os, når du finder dig klar til det. Du kan allerede nu finde inspiration til dit næste besøg hos os via vores webshop www.danskehotelophold.dk.

Her kan du købe værdibevis på ophold, samt købe gavekort på beløb, måske til én du holder af, og tage af sted, når alt det her forhåbentlig snart er ovre.

Tiden er til at stå sammen – men hver for sig vi må ikke samles i større forsamlinger, så er én af dine nærmestes fødselsdag, bryllup, konfirmation mm. udsat, kan du stadig forkæle med en gave sendt fra Danske Hoteller og gøre din og dine kæres hverdag lidt lysere i denne tid.

FÅ EN GRATIS OVERNATNING

Køber du 1 stk. værdibevis eller gavekort via www.danskehotelophold.dk for minimum kr. 1.500,- inden udgangen af marts 2020, takker og kvitterer vi med en GRATIS OVERNATNING for 2 personer inkl. morgenmad.

Din gratis overnatning kan du benytte i hele 2020 (undtaget juli måned) på et af vores 23 skønne hoteller og kroer i vores skønne Danmark.

➤➤ Besøg www.danskehotelophold.dk

Henrik Thomsen

Kilde og foto: Danske Hoteller

AKKC
GF Forsikring
Jysk tagrende rens
Birks Bikeshop