Staudemarken
Mortensens Mad
PrinterEksperten

 

Elsker du at synge danske sange og at lytte til dem i selskab med andre, så er dette aftenarrangement den 9. marts oplagt for dig. Mandskoret Frejdig blev stiftet den 13. september 1912 som Socialdemokratisk Arbejderpartis sangkor og har således eksisteret uafbrudt i over 100 år. Frejdig er et mandskor, hvis medlemmer alle har en glæde ved at synge, og ønsker at sprede denne sangglæde ud blandt andet ved at optræde med et repertoire, der spænder lige fra højskolesange til lystige viser, arbejdersange og folkesange.

Der startes ud med en fællessang og efterfølgende giver ”Frejdig” i en 1. del 6 sange fra deres store repertoire. Herefter er der mulighed for at købe øl/vand.  Bagefter er der fællessang og mulighed for at ønske sine egne favoritsange fra Højskolesangbogen / Arbejdersangbogen. I en 2. del fremfører ”Frejdig” 6 sange og måske endda et ekstranummer. Mandskoret Frejdig består af følgende korstemmer: 1. og 2. tenor og 1. og 2. bas stemmer – enkelte sange synges dog også enstemmigt.

Det foregår i AOF’ s lokaler i det gamle Hjallerup Turisthotel. AOF, Søndergade 31, 9320 Hjallerup. Den 9. marts kl. 19.00. Deltagelse er gratis.

 

Bosætning Jammerbugt