Bøgsted A/S
K.E.C. Jammerbugt kulturcenter
PrinterEksperten
Bjælkehytten

Fans får nu mulighed for at opleve Star Wars på ny og unik måde

Alle Star Wars-fans skal sætte kryds i kalenderen, for en helt ny og unik Star Wars-oplevelse kan snart opleves i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC). Den første Star Wars-film, og den fjerde episode i Star Wars-sagaen, med titlen ’A New Hope’, spiller på det store lærred i Aalborghallen tirsdag 1. oktober og onsdag 2. oktober, mens Aalborg Symfoniorkester bringer den verdensberømte musik til live, og den symbiose skal man give sig selv muligheden for at opleve.

 

Det er nok de færreste, der ikke kender til George Lucas’ ikoniske Star Wars saga – med dets små grønne mænd, lyssværd og talende ’bjørne’ – eller wookies, som de kaldes i filmene. Og det er ofte sådan, at man enten elsker eller hader det uendelige univers, der præsenteres i filmene. Men er man fan – ja så er denne filmkoncert den perfekte mulighed for at komme med på en rumrejse, der når nye højder, når Aalborg Symfoniorkester tilføjer lidt ekstra musikalsk krydderi til en ellers vellykket opskrift.

 

Den første film, A New Hope, udkom i 1977 med blandt andre Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher og Alec Guinness på rollelisten, og løb afsted med intet mindre end 6 Oscars! Det er ligeledes den prisvindende komponist John Williams, der står bag musikken til filmen. Det er derfor heller ikke en tilfældighed, at det netop er denne film, der er afsæt for konceptet Star Wars in Concert, som for første gang præsenteres i Danmark i 2019, her iblandt i AKKC.

 

Billetter til ’Star Wars In Concert’ tirsdag 1. oktober kl. 20 og onsdag 2. oktober kl. 20 i Aalborghallen er sat i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor, tlf. 99 35 55 66, på akkc.dk og på ticketmaster.dk. Billetpriser A: 425 kr. B: 365 kr. C: 335 kr. D: 295 kr.

Der er mulighed for spisning i Restaurant Papegøjehaven både før og efter filmkoncerten. Før forestillingen serveres 2 eller 3-retters menu, og som natmad efter forestillingen vil der enten være en lækker platte eller en buffet med forskellige lækkerier. Læs mere på papegøjehaven.dk

Kilde: AKKC

Brovst Malerfirma
Guld & Rod
Pj Industries
Guldsmed Hansen