K.E.C. Jammerbugt kulturcenter
Mortensens Mad
Bondestuen
PrinterEksperten

Extinction – Dinosaurudstilling 2020

Aalborg Zoo byder på en hel fantastisk oplevelse med udstillingen Extinction, hvor du kan komme helt tæt på de gigantiske forhistoriske dyr, dinosaurerne, og opleve dem i deres naturlige størrelse.

Har du altid drømt at om kunne springe tilbage i tiden, nærmere betegnede 100 millioner år, og opleve Tyrannosaurusen, Mosasaurus, brontosaurus og alle de andre kæmper i deres stormagtstid, og få en fornemmelse af, hvor mægtige de var? Hvis svaret er ja, så er det nu du skal tage til Aalborg Zoo.

For Aalborg Zoo byder nemlig alle dinosaurinteresserede på en tur tilbage til vores forhistorie, hvor du kan finde ud af, hvordan dinosaurerne levede, og hvordan deres verden så ud. Her kan du opleve spændende formidling, 80 år millioner gamle fossiler, T-Rex tænder og store dinoæg. Extinction – Dinosaurudstilling 2020 byder desuden på to store nyheder, nemlig en kæmpemæssig brontosaurus (også kaldet langhals) og en havlevende mosasaurus.

Kom hele vejen rundt

Udstillingen, der er perfekt til hele familien, er delt op i scener, der fortæller hver deres historie, både de bloddryppende og de mere idylliske, og hvor du kan gå på opdagelse fra jura- og kridttiden til nutidens fossiludgravninger. Her kan du desuden komme hele vejen rundt om dinosaurerne og dermed opleve dem fra alle sider og kanter – men pas på! For måske bevæger de sig. Kilde: Visit Nordjylland

 

Aalborg Zoo skriver om udstillingen: 

Fortidens herskere er tilbage – tør du være med?

Tag med på en fantastisk tidsrejse 100 millioner år tilbage til Jura- og Kridttiden, hvor fortidens giganter levede på jorden.

Find din indre opdagelsesrejsende frem og stå ansigt til ansigt med de fascinerende dinoer i naturlig størrelse.

 

Kan ses indtil 18. oktober 2020

Udstillingen er inkluderet i entrébilletten.

EXTINCTION

Vand

Træd indenfor i det forunderlige blå rum. Dyk ned på havets bund og mød den drabelige Mosasaurus i den mystiske undervandsverden.

Jord

Million år gamle hemmeligheder bliver afdækket. Fossile rester af fortiden graves frem. Kig ned i udgravningen og se, hvad jorden gemmer. Du kan også selv være arkæolog og udgrave dinosaurer.

Liv

Det spirer. Liv opstår og verdens første blomster bryder frem. Planteæderne trives i det frodige landskab. En parasaurolophus har lagt æg, styracosaurusen har fået en lille unge, og den kæmpemæssige brontosaurus rejser sig højt over blomsterfloret.

Blod

En kamp på liv og død. Kødet flænses og blodet flyder. De kødædende deinonychos angriber hurtigt og effektivt. Der er ingen nåde, kun de stærkeste overlever.

Ild

Kaos hersker. Lynet har flænget et træ. Meteoren har skåret gennem natten og forvandlet jorden til støv og aske. Den majestætiske T-rex står med blødende sår. Det er den totale destruktion. De sidste livstegn. Der er kun mørke og ødelæggelse tilbage.

Extinction – Dinosaurudstilling 2020
Book/bestil/køb

Kilde: Aalborg Zoo

AKKC
Guldsmed Hansen
Hvilshøj Auto
Baggesen