K.E.C. Jammerbugt kulturcenter
Vejgaard sten og krystaller
PrinterEksperten

Nye oplysninger meldes ud i voldsomt knivoverfald i tirsdags i Nørresundby:

I forbindelse med det overfald, der var tirsdag formiddag, 4. februar 2020, på Thurensensvej i Nørresundby, hvor en 33-årig blev stukket med kniv, efterlyser Nordjyllands Politi nu tre-fire personer.

De formodede gerningsmænd flygtede efter overfaldet i en mørk bil fra stedet.

De efterlyste personer beskrives som;
• A: Mand, over 170 cm høj. Medbragte en hammer.
• B: Mand, over 170 cm høj. Lys i huden. Medbragte et stor kniv.
• C og D. Mænd. Medbragte knive.

Personerne var alle iført hættetrøjer eller jakker med hætte, og de havde slået hætten op samt bar hue.

Politiet har siden overfaldet efterforsket intenst i sagen for at klarlægge hele hændelsesforløbet og identificere de formodede gerningsmænd, oplyser den ansvarlige for efterforskningen, politikommissær Martin Rolighed, der tilføjer, at politiet ikke kan informere nærmere om motivet for overfaldet.

”Det er blandt andet det, som vores efterforskning skal bidrage til at belyse. Og derfor har vi brug for borgernes hjælp til at identificere de pågældende,” siger politikommissæren, der i næste åndedrag opfordrer alle, der har oplysninger om de formodede gerningsmænds identitet om straks at rette henvendelse til politiet på telefon 114, ligesom alle der observeret noget før, under eller efter overfaldet skal henvende sig.

”Ring heller en gang for meget end for lidt. Vores efterforskere skal nok vurdere værdien af de enkelte oplysninger,” understreger Martin Rolighed.

Det skete tirsdag: 

33-årig mand stukket med kniv – uden for livsfare

Kl. 09.26 i dag, 4. februar 2020, modtog Nordjyllands Politi via 112 en anmeldelse om, at en mand var blevet stukket med kniv på adressen Thuresensvej i Nørresundby.

Politiet sendte derfor straks adskillige patruljer til stedet.

”Forurettede er en 33-årig mand, der på gaden blev overfaldet af tre til fire gerningsmænd, som stak ham med en kniv i den ene arm, samt i det ene ben. Gerningsmændene kørte herefter fra stedet i en mørk stationcar i ukendt retning,” siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, politikommissær Mads Hesslund.

Forurettet blev kørt til Aalborg Universitetshospital, hvor han blev behandlet for sine skader. Manden har på intet tidspunkt været i livsfare.

”Vi vil gerne høre fra vidner, som har set overfaldet eller gerningsmændene. Vi har dog kun et sparsomt signalement af gerningsmændene,” lyder der fra Mads Hesslund.

De formodede gerningsmænd beskrives alle som værende mænd, iført hættetrøjer med hætterne trukket op. Det er uvist, om der var tre eller fire gerningsmænd.

Nordjylland Politi er færdige på gerningsstedet i Nørresundby, og man efterforsker nu videre sagen, herunder skal der afhøres en række personer og foretages en række undersøgelser.

”Og af hensyn til denne efterforskning kan vi ikke kommentere sagen nærmere på nuværende tidspunkt.”


Politiet har ingen yderligere oplysninger om sagen på nuværende tidspunkt. 

”Ring heller en gang for meget end for lidt. Vores efterforskere skal nok vurdere værdien af de enkelte oplysninger,” understreger Martin Rolighed. 

Kilde: Nordjyllandspolti
Springeren
Bilhuset Biersted A/S