Bedemand John Olsen
Suvo
Bondestuen
Bjælkehytten

BI-Bordtennis sætter i den kommende tid fuld fokus på at få flere seniorer i gang med bordtennis. Det betyder et gratis introduktionsforløb med 4 træningsgange, hvor alle kan være med uanset niveau.

 

BI-Bordtennis vil gerne gøre en større indsats for at flere bliver en del af foreningen og tilbyder derfor en gratis bordtennisintroduktion til alle lokale seniorer, uanset niveau og tidligere erfaringer med idrætten. Træningen er tilrettelagt og tilpasset seniormålgruppen. 

 

Fra d. 15. september og 4 uger frem er der hver torsdag kl. 10-12 træning i klubhuset på BI-centeret. Her ledes træning af Kai Ove Bendixen, som introducerer deltagerne til spillets forskellige facetter. Ydermere er der adgang til fri træning, hver mandag fra kl. 19-21 i introduktionsperioden. Alle deltager får tilmed udleveret et helt nyt bordtennisbat, som man får til eje, hvis man melder sig ind i foreningen efterfølgende.

 

”Bordtennis er en god mulighed for at få motion til både fysikken og det mentale, når man har rundet de 60 år, og kroppen måske ikke er hvad den har været,” siger Jens Knudsen, som er formand i BI-Bordtennis.

 

Samarbejde med Sundhedshuset i Brønderslev

 

Som en del af introduktionsforløb har BI-Bordtennis indledt et samarbejde med Bevæg dig for livet – Senior, der er forankret på sundhedsområdet i Brønderslev Kommune. Det har givet anledning til at der som en optakt til introperioden har været opstillet et bordtennisbord, udlånt af BI-Bordtennis, på sundhedshuset på Tolstrupvej. Det har flere borgere haft glæde, mens de har brugt tiden i venteværelset. 

 

”Det er glædeligt, at Bevæg dig for livet – Senior og BI-Bordtennis kan gå sammen i fælles indsats mod, at få flere i gang med at spille bordtennis. Vi håber at vores lille gimmick på sundhedshuset gør at flere får øjnene op for sporten. Vi ser i hvert fald nogle gode perspektiver i bordtennissporten, fordi alle kan være med”, udtaler projektleder for Bevæg dig for livet – Senior i Brønderslev Kommune Morten Borregaard Poulsen.

 

Introduktionsforløbet har tidligere været afholdt med stor succes og har resulteret i flere nye medlemmer. Er man interesseret i at høre mere introduktionskurset, er man meget velkommen til at henvende sig til BI-Bordtennis. 

 

Fakta: Bevæg dig for livet:
Partnerskabet mellem DIF og DGI er det største i dansk idræt nogensinde. Det er støttet af Nordea-fonden og TrygFonden. Visionen er, at Danmark skal være den mest idrætsaktive nation i verden. I 2025 skal 50 procent af danskerne være aktive i en idrætsforening, og 75 procent skal være fysisk aktive.

Kaffebaren
Suvo
Faarup skovhus
Baggesen