Staudemarken
Vejgaard sten og krystaller
PrinterEksperten

E39 Brønderslev – personbil skred ud grundet glat føre på Hirtshalsmotorvejen


Et færdselsuheld grundet glat føre fandt sted på E39 i nærheden af Brønderslev onsdag den 12. februar kl. 06:07.

Part 1, fører af en personbil, konstaterede kort tid inden uheldet, at der pludselig lå et tyndt lag slud på kørebanen og derfor sænkede sin hastighed til ca. 100 km/t. Alligevel skred part 1 pludseligt ud og mistede herredømmet over sit køretøj. Personbilen fortsatte ned i grøften.

Heldigvis var der ingen alvorlig personskade i uheldet. Køretøjet led ringe materiel skade.

E39 Brønderslev – personbil påkørte vildthegn på mark grundet glat føre på Hirtshalsmotorvejen


Et færdselsuheld grundet glat føre fandt sted på E39 i nærheden af Brønderslev onsdag den 12. februar kl. 05:46. Part 1, fører af en personbil, forsøgte at overhale part 2, fører af en lastbil.

Ved overhalingen mistede part 1 herredømmet over sit køretøj grundet slud/hagl på kørebanen. Derfor påkørte føreren af personbilen part 2 ved bagkofangeren.

Personbilen fortsatte over i nødsporet og ud på en mark, hvor han påkørte et vildthegn. Heldigvis kom ingen personer til skade i uheldet. Der var ringe materiel skade på begge køretøjer og vildthegnet.

Vind, vejr og vej – et godt råd om fart

Sæt altid din hastighed efter forholdene. Hvis der er dårlig sigtbarhed, det blæser kraftigt, vejen er våd eller glat eller det er svært at overskue vejens forløb, så sæt farten ned.

Læs flere gode råd om fart her: sikkertrafik.dk/…/hastighed

Kilde: Nordjyllandspoliti.dk

Springeren