Staudemarken
Mortensens Mad
PrinterEksperten

 

Det blev en mindeværdig semifinale mellem favoritterne fra Sunds Seahawks og Brønderslev FC i herrernes Pokal Semifinaler i Floorball ved Final 4 stævnet i Ringsted, sent lørdag eftermiddag.

Alt gik næsten som forudsagt, Sunds kom foran 1-0, efter de havde haft 2-3 skud på stolpen, dermed regnede hele hallen med at nu blev Brønderslev kørt over, men det skete ikke.

Brønderslev FC fightede og gav sig ikke, spillerne gik ned i skuddene og dækkede målet med deres kroppe, så der er sikkert mange blå mærker på benene i dag. Sunds Seahawks udmærkede målmand, Julian Van Enkevort tog sig af Brønderslevs mange nærgående forsøg, havde et eller to af dem gået ind, kunne kampen meget vel have endt helt anderledes.

Fighten for holdet fortsatte i 2 periode og noget overraskende var Brønderslev FC i føring med 1-2 efter fyrre minutter var spillet, målene sat ind af, Jaro Pietilailen og Ilmari Lethinen, to af BFC FC´s finske spillere. Så der var lagt op til 20 meget spændende minutter i 3 og sidste periode.

Foto. BFC Veteranen Johan Uppström, kæmpede for holdet og viste vejen. Arkivfoto

Desværre for Brønderslev FC så førte Sunds Seahawks med 4-2 da der var spillet halvdelen af 3. periode, Sunds Seahawks havde presset på fra starten af 3. periode, hvilket gav pote da Brønderslevs spillere begyndte at virke trætte, Brønderslev havde kørt på 2 kæder kampen igennem og med meget tid på banen til førstekæden med de finske spillere og utrættelige Johan Uppström.

Men atter kom Brønderslev tilbage og igen via førstekæden. Først blev det 4-3 ved Ilmari Lethinen og små tyve sekunder senere havde Jaro Pietilainen udlignet til 4-4, med små 6 minutter igen og Brønderslevs medbragte fans kunne atter høres over hele hallen.

Desværre groede træerne ikke ind i himlen og Sunds Seahawks fik atter scoret og trukket fra og de vandt da også kampen og dermed finalepladsen med 6-4. Synd for et godt kæmpende Brønderslev hold.

NU skal Brønderslev FC tilbage og koncentrere sig om at kvalificere sig til spil i næste sæsons Select Floorball Liga, hvilket kan vise sig at blive endda meget svært, rygterne omkring holdet siger at alle finner på nær en målmand, rejser hjem til Finland i løbet af næste uge. Da der findes IFF transfer med Jaro Pietilainen og Niklas Sahlman på International Floorball Federation (IFF) transferliste til Finland, så er der nok noget om snakken..

 

Bosætning Jammerbugt
Baggesen