Staudemarken
Vejgaard sten og krystaller
PrinterEksperten

Arkivfoto: Fra sidste års stævne i ØBI. Foto Tex

Lørdag d. 11. maj er der atter aktivitet på de grønne fodboldbaner ved skolen i Øster Brønderslev, når ØBI fejrer, Fodboldens dag.

– Sidste års stævne var en stor succes, udtaler ØBI Hovedbestyrelses Forkvinde, Cecilie W. Matthiasen og ØBI Fodbold Afdelings Forkvinde Annitta Baun, – Der blev vi næsten solskoldet i det dejlige sommervejr, så der røg der nogle drikkevarer over disken i ØBI Kiosken.

Til dette års dag har arrangørgruppen i ØBI, lavet en del om i programmet. Der er selvfølgelig stadig fodboldturnering på 5 mandsbanerne ved skolen, der skal jo findes et nyt hjem til Vandrepokalen og vi regner igen med mange hold, gerne mixhold og gadehold mm, bare man betaler holdgebyret på 200kr, så kan man stille op som man vil, dog skal alle deltagere være over 16 år.

De nye aktiviteter sker bl.a. inde i Østsidehallen, hvor der vil være Rulleskøjte Disko hele dagen, folk må gerne tage deres egne rulleskøjter med, men ØBI har også lejet nogle udefra, så der er mulighed for at deltage uden man selv har rulleskøjter. Der bliver høj musik med røg og blinkene Disko Lys i hallen.

I Salen ved siden af hallen, laves der en tumlings bane for de mindste, den bliver lavet i skumpuder, måtter mm. Udenfor hallen kommer der en oppustelig fodboldbane til børnene. ØBI har selvfølgelig åbnet i kiosken hele dagen, så tørst, sult og sukker trang kan stilles, hvis de skulle opstå.

Arkivfoto: Kiosken sidste år i ØBI. Foto Tex

Til de voksne og børn med samlertrang, har ØBI arrangeret et bagagerums loppemarked, der bliver placeret på P-pladsen ved skolen ud mod Elmevej. Der vil folk kunne købe en stadeplads og sælge ud af deres overskydende bohave, legetøj mm.

Om aftenen vil der være mulighed for fællesspisning af helstegt pattegris med tilbehør, leveret af lokale CL – Partyservice, så alle deltagere har mulighed for at få sulten stillet, uden at skulle have gang i kødgryderne hjemme i køkkenet efter en lang aktivitetsfyldt dag i fodboldens tegn.

Arrangør gruppen slutter med sige, at aktiviteterne denne dag gerne skulle kunne samle folk i byen i festligt lag, ligesom den legendariske Sommerfest gjorde i gamle dage. Det hele starter Kl. 13.00.

Bosætning Jammerbugt
Springeren
Bilhuset Biersted A/S