GF Forsikring
Nordjyske Bank
Bondestuen
Kaffebaren

 

I december startede den moderne grillbar “Foderbrættet” op i det gamle bageri i Vestergade i Brønderslev med to mand bag roret, men nu her i marts knap 3 måneder senere, hedder stedet “Ædedolken” og kun Casper Nielsen er tilbage i køkkenet. Den anden halvdel af Foderbrættets ledelse, Stinus Juul Lyngbo kører nu Foderbrættet i Tylstrup.

Foto: Menuen er skrevet med kridt, så den kan hurtigt ændres hvis nogen menuer hitter og andre retter ikke slår til. Foto Tex

Casper oplyser til Brønderslev Avis, at nogen navne på menuerne er ændret og andre fjernet, men at meste delen fortsætter som tidligere. Ædedolkens daglige drift med Take-Away plejes af Casper og 8-9 ansatte, der alle er her fra byen.

Desværre raser Coronaen pandemien stadig, så spisende gæster er endnu ikke en mulighed i de hyggelige lokaler i grillbaren. Faktisk har man slet ikke prøvet at have spisende gæster i huset siden opstarten i december, men det er en kommende del af hverdagen som alle ansatte i grillbaren ser meget frem mod.

Foto: Endnu har ingen gæster spist i lokalerne under Caspers ejerskab, men det er noget alle de ansatte på Ædedolken ser frem mod. Foto Tex

Som nyt tiltag, vil Ædedolken præsentere en ny burger hver måned og hvis den hitter blandt grillbarens mange kunder, så kommer den på den faste menu. Hvad der præsenteres af nyheder i køkkenet i denne måned, kan kunderne og andre nysgerrige altid følge med i på Ædedolkens Facebookside.

Casper Nielsen slutter med at sige: “Alle er selvfølgelig velkommen til at komme og prøve deres dejlige mad, vi har åben alle dage undtagen mandag, som helt er helliget familien!”.

 

Kaffebaren
GF Forsikring
Springeren
Bilhuset Biersted A/S