Bedemand John Olsen
Nordjyske Bank
Bondestuen
Bjælkehytten

Forleden advarede politiet mod, at der kunne være tale om farlig gift i efterladt fødevare ved Blegkilde Alle i Aalborg. Nordjyllands Politi kan nu oplyse, at der ikke er tale om det meget farlige giftstof Carbofuran, som man mistænkte for at være skyld i flere mågers død i området omkring Blegkilde Alle i Aalborg.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Der skulle derimod, oplyser politikommissær Henrik Jensen, være tale om giftstoffet ved navn Cloralose – et stof, der bruges til bekæmpelse af blandt andet mus. Ifølge politiets efterforskning er dette stof dog stadig giftigt for mennesker, dog ikke i samme grad som det andet stof.

”Men man skal stadigvæk holde øje med, at børn og kæledyr ikke indtager stoffet,” siger Henrik Jensen, der i næste åndedrag oplyser, at politiet mistænker, at giften er udlagt for at ramme måger, som for nogen er et særligt forstyrrende element i dagligdagen.

”Vi efterforsker stadig i sagen for at finde frem til en gerningsperson. Har man relevante oplysninger i sagen, så skal man ringe til os på 114,” understreger politikommissæren.

Hvis man kommer i kontakt med stoffet, kan man kontakte giftlinjen på 8212  1212.

Kaffebaren
Suvo
Hvilshøj Auto
Bilhuset Biersted A/S