GF Forsikring
FOF Vendsyssel
Nordjysk ride- og Islænderudstyr
Kaffebaren

Tyveri fra personbil, indbrud i kontor, narkopåvirket bilist, spirtuskørsel

Tyveri fra personbil

I perioden fra søndag eftermiddag til mandag eftermiddag, blev der stjålet en katalysator fra en personbil. Bilen holdt parkeret på Hørhaven i Aalborg og tyveriet blev opdaget da forurettede startede bilen mandag eftermiddag. Forurettede konstaterede, at bilen havde en lyd som bestemt ikke var kendt og han kontaktede derfor vejhjælpen. De kunne hurtigt konstatere, at katalysatoren var savet af bilen.

Indbrud i kontor

Tirsdag morgen blev der konstateret, at der havde været indbrud i et kontor på Nyhavnsgade i Aalborg. Kontoret var forladt i god orden mandag eftermiddag og her til morgen havde der været indbrud på stedet. Gerningsmanden havde brudt et vindue op ind til kontoret. Her var der stjålet to lamper. Der var umiddelbart ingen spor efter gerningsmanden.

Narkopåvirket bilist

I krydset Hånbækvej – Koktvedvej blev der kl. 0348 natten til tirsdag standset et køretøj. Patruljen foretog en narkotest af føreren og denn viste, at han var påvirket af hash. Han blev anholdt og der blev udtaget en blodprøve som bevis i sagen.

Spirituskørsel

En patrulje standsede mandag aften kl. 2050 et køretøj på Diskovej i Aalborg. Ved henvendelse til føreren kunne patruljen konstatere, at han var påvirket af spiritus. Der blev foretaget en udåndingsprøve på stedet der bekræftede politiets mistanke. Føreren blev anholdt og måtte en tur forbi skadestuen og få udtaget en blodprøve til endelig bestemmelse af promillens størrelse.

Kaffebaren
GF Forsikring
Hvilshøj Auto
Bilhuset Biersted A/S