Nordjysk Motor Co.
Suvo
Bondestuen
Bjælkehytten

Normalt holder idrættens fællesorganisation SIFA sit repræsentantskabsmøde i maj, men som så meget andet blev den grundigt coronaramt og måtte vente til primo september, før mødet kunne holdes. Nu er 2021-udgaven gennemført og formand Ole Nielsen glæder sig over, at et meget stort antal af de flere end 200 medlemsklubber var repræsenteret.

Tre af bestyrelsens medlemmer – Tem Frank Andersen fra Aalborg Karate Skole, Gitte Paulsen fra Lindholm Badmintonklub og Henriette Holm fra Hals Forenede Sportsklubber – var på valg og blev alle genvalgt. Det samme blev suppleanten Claus Tommerup Sørensen fra Svenstrup Godthåb IF.

Ole Nielsen rettede i den mundtlige beretning en tak til de utallige frivillige ledere, der har kæmpet en hård kamp for at få deres klubber til at fungere under ekstremt vanskelige vilkår:

”Det er lykkedes – men det er det kun på grund af den helt særlig indsats, disse frivillige har gjort. I mange klubber trækkes der selv under normale omstændigheder store veksler på netop de frivillige ledere. Så meget desto mere må man håbe, at de helt ekstraordinære udfordringer under coronakrisen ikke har belastet den enkelte for meget – og at der fortsat er ressourcer til at se fremad og være klar til at både nyde og yde.”

Ole Nielsen siger i forlængelse af repræsentantskabsmødet, at dagspressen de seneste dage og uger har beskæftiget sig en del med, at det er vanskeligt at rekruttere frivillige til blandt andet idrætten. Det fornemmer SIFA også i nogle klubber, men generelt er der ifølge formanden flot opbakning – og frem for alt stor vilje til at komme i gang igen. Ole Nielsen pointerer, at det dog ikke rækker med den gode vilje alene:

”Et velfungerende idrætsliv kræver politisk opbakning, hvilket vi heldigvis historisk har haft fra Aalborg Kommune. Fra de igangværende budgetforhandlinger er signalerne, at politikerne også i det kommende budgetår vil sætte midler af til idrætten – det sætter vi vores lid til også er tilfældet, når de sidste detaljer bliver forhandlet på plads. Virkelighedens verden er, at et stærkt og velfungerende idrætsliv ikke kommer af sig selv, men fordrer, at gode ord bliver fulgt af økonomisk opbakning.”

 

Kaffebaren
Suvo
Hvilshøj Auto
Baggesen