Art By Me
FOF Vendsyssel
DN Isolering
Baggesen

Jeg tror snart vi skal ud og kigge efter nogle stærke drenge, der kan sætte de her piger på plads”, siger formanden for Brønderslev judoklub, Kauri, Erik Engelund med et stort smil på læben efter at Kauris judopiger endnu en gang har vist deres store styrke. Fire piger stillede til start i Vendelboturneringen i Dronninglund og resultatet er 3 guldmedaljer og en sølvmedalje. Sille Rishøj Jensen vandt guld i piger -63 kg. Clara Eilers vandt guld i piger -57 kg. Nanna Skov vandt sølv i piger -57 kg. Og Frida Krog vandt guld i piger -44 kg.

 

Pigernes styrke kan virke skræmmende, men det er i hvert fald ikke med deres humør og deres væsen, at pigerne skræmmer drengene væk. Pigerne gav rigtig god opbakning til Sune Skov, som kæmpede sig til en sølvmedalje, og Laurits Andersen, der vist flot judo, selv om det ikke blev til sejr”, fortæller Erik Engelund.

Næste lørdag skal judokæmperne igen i ilden. Og denne gang vil der også være deltagere fra judoklubbens begynderhold. De mindste er -20 kg.

 

Udover indsatsen af kæmperne var Kauri også aktiv til stævnet med to dommere og flere ledere, der hjælp med teknik, tidtagning og andet praktisk omkring stævnet.

 

AKKC
GF Forsikring
Jysk tagrende rens
Birks Bikeshop